BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Hava durumu son Meteoroloji verileri

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre 21 Aralık Perşembe günü Kütühya, Bilecik, Balıkesir, Bolu, Karabük, Kastamonu, Çankırı, Ardahan, Kars, Erzurum, Bayburt ve Gümüşhane'de kar yağışı bekleniyor. İşte son hava durumu raporu;

Abone ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre Türkiye yeni bir soğuk ve yağışlı havanın etkisine giriyor. İç kesimlerde yer yer kar yağışı beklenirken kıyılarda ise sağanak yağmur etkili olacak. İstanbul'da 21 Aralık Perşembe günü yağışlı havanın etkisine girecek.

Meteoroloji'nin 21 Aralık Perşembe gününe ilişkin verilerine göre Kütühya, Bilecik, Balıkesir, Bolu, Karabük, Kastamonu, Çankırı, Ardahan, Kars, Erzurum, Bayburt ve Gümüşhane'de kar yağışı bekleniyor. 

İstanbul, İzmir, Manisa, Bursa, Yalova, Düzce ve Sakarya olmak üzere Karadeniz kıyı şeridinde sağanak yağmur etkili olacak.

21 Aralık Perşembe günü hava durumu raporu

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde İstanbul, Kocaeli ve Sakarya çevreleri ile yarın öğle saatlerinden sonra Kırklareli kıyıları, İstanbul, Çanakkale'nin iç kesimleri Balıkesir'in kuzeyi, Kocaeli ve Yalova çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

AKDENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.İÇ

ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam ve gece saatlerinde bölgenin kuzeydoğu kesimleri ile Aksaray, Kayseri ve Nevşehir çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur, Çankırı ve Sivas çevrelerinde karla karışık yağmur ve yükseklerinde kar şeklinde olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don ile birlikte yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimlerinin yağmur ve sağanak, iç kesimlerin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don ile birlikte yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin kuzey ve doğu kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; güney kesimlerde yağmur, diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Buzlanma ve don olayı ile birlikte gece ve sabah saatlerinde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.