BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
GÜNCEL

Hasan Karakaya'nın cenazesinde atama tartışması

Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hasan Karakaya'nın cenaze töreninde Bakan Efkan Ala'yı gören bir vatandaş, polis akademisi mezunu olduğunu fakat atamasının yapılmadığını söyleyerek isyan etti. Bakın neler yaşandı.

Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hasan Karakaya'nın son yolculuğuna uğurlamak üzere Edirnekapı Şehitliği'ne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu da geldi. Karakaya defnedildikten sonra dua etmek için bulunan devlet büyüklerine sesini duyurmak isteyen vatandaşlar cenaze töreninde ilginç anların yaşanmasına sebep oldu.


Hasan Karakaya'nın cenazesinde polis akademisi mezunu olduğu halde atanamadığını iddia eden bir gençle yakınları durumu Cumhurbaşkanına iletmek istedi ancak başarılı olamadılar. Mezarlıkta bulunan İçişleri Bakanı Efkan Ala devreye girdi. Polis Akademisi sınavlarında usulsüzlük yapıldığını ve incelemenin sürdüğünü söyleyen Bakan Ala, vatandaşlardan telefon numarası istedi. Ala, inceleme sonrası kendilerini geri dönüleceğini söyleyerek yanlarından ayrıldı.

Sitene Ekle
Etiketler