BIST 10.109
DOLAR 32,27
EURO 34,83
ALTIN 2.425,51
MEDYA

Muhabirin zor anları! Önce öptüler, ardından...

Rudaw Tv muhabiri yeni yıl gecesi yapılan eğlenceleri ekrana taşımak isterken oldukça zor anlar yaşadı. Bu görüntülerin bir benzeri Habertürk muhabirinin başına da geldi. Bakın yeni yıla muhabirler nasıl girdi...

Düzenlenen yeni yıl eğlencelerini haber yapmak için meydanlara çıkan muhabirler vatandaşların kamera sevdası karşısında oldukça zor anlar yaşadı.


Rudaw'daki yılbaşı özel programında Paris sokaklarındaki yeni yıl coşkusunu izleyenlerle paylaşmak için stüdyoya bağlanan Rudaw Tv muhabiri Hejar Erguşi canlı yayında zor anlar yaşadı.


Önce öptüler ardından omuzlara aldılar


Canlı yayın sırasında muhabir Erguşi, anons geçmeye çalışırken vatandaşların sürekli kendisini rahatsız etmesi sebebiyle neredeyse cümlelerinin hiç birini tamamlayamadı. Konuyu toparlamaya çalıştığında bir grup tarafından omuzlara alınan Erguşi'nin kendisini öpenlerle ilgili 'Diğer meslektaşlarımı bağlandıklarında kadınlar öpüyordu' demesi ise izleyenleri güldürdü.


Habertürk muhabiri de zor anlar yaşadı


Bu görüntülerin bir benzeri Habertürk muhabiri Osman Girgin'in de başına geldi. Arkasında biriken kalabalığı kontrol altında tutarak kameranın önüne geçmelerini engellemeye çalışan Girgin, vatandaşın kamera sevdasına rağmen anonsunu geçmeyi başardı.


İşte o gece yaşanan ilginç anlar...

Sitene Ekle
Etiketler