BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,80
ALTIN 2.443,41
HABER /  MAGAZİN

Hakan Baş kimdir ne iş yapıyor Bensu Soral'a evlilik teklif etti

İçerde dizisiyle oyunculuk kariyerinde zirveye çıkan Bensu Soral'ın sevgilisi Hakan Baş evlilik teklif etti. Bir anda gündeme oturan Hakan Baş kimdir aslen nereli kaç yaşında? Hakan Baş ne iş yapıyor instagram fotoğrafları ve tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Hakan Baş dün Bensu Soral'a evlilik teklif etti. Galatasaraylı eski futbolcu Semih Kaya'nın paylaştığı video ile ortaya çıkan teklif sonrası Hakan Baş gündeme oturdu. Peki Hakan Baş kimdir?

Hakan Baş, magazin gündeminin yakından tanıdığı isimlerden biri. Hadise ile aşk yaşayan Hakan Baş, şimdi Bensu Soral ile dünyaevine girmeye hazırlanıyor. Uzun zamandır birlikte olan ikili, dün evlenmeye karar verdi. 

1983 yılında İstanbul'da doğan Hakan Baş, ortaokul ve lise eğitimini Üsküdar Amerikan Lisesi'nde okudu. Başarılı iş adamı denediği yeni projelerle dikkat çekiyor. Cornell Üniversitesi'nde aldığı Ekonomi lisansının ardından New York'ta Bank of America'da iki yıl, İstanbul'da Raymond James'te bir yıl boyunca yatırım bankacılığı alanında görev alan Baş, Yale Üniversitesi'nde MBA yaptı. 

Hakan Baş sıklıkla instagram hesabından ailesiyle olan fotoğrafını paylaşmayı ihmal etmiyor. Bensu Soral ile ailesini tanıştıran Hakan Baş'ın evlilik teklifi magazin gündemine damga vurdu.

Soral'ların üçüncüsü Bensu Soral'ın ikizi Bedirhan Soral'a bakın