BIST 8.735
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.235,73
HABER /  GÜNCEL

Hadi Be Oğlum nasıl filmin konusu yorumlar nasıl?

Hadi Be Oğlum filmi nasıl, yorumlar nasıl, film güzel mi, seyirci yorumları haberimizde. Kıvanç Tatlıtuğ 4 yıl aradan sonra Büşra Deveci ile başrolleri oynuyor. İletişim engeli olan oğlu Efe için varını yoğunu ortaya koyan Ali'nin hikayesinin anlatıldıgı Hadi Be Oğlum film yorumları nasıl, film güzel mi, izleyen ağlıyor mu?

Abone ol

Hadi Be Oğlum film yorumları nasıl, film güzel mi, Hadi Be Oğlum konusu ne soruları merak konusu oldu. 16 Şubat'ta vizyona giren ve Kıvanç Tatlıtuğ ile Büşra Deveci'nin başrolde olduğu Hadi Be Oğlum filminin konusu Balıkçı olan Ali'nin iletişim sorunu olan oğlu Efe için verdiği mücadeleyi anlatıyor. Gözyaşları içinde izleyeceğiniz Hadi Be Oğlum film yorumları ise olumlu, filmi izleyenlerin büyük kısmı filme tam puan veriyor. Gözyaşlarınızı tutamayacağınız bir film yorumu yapan ise çok. 

HADİ BE OĞLUM FİLM KONUSU: Bir balıkçı olan Ali, hayatını küçük oğlu Efe'ye adamıştır. Ali’nin bu hayatta tek tutunduğu dal oğlu Efe olsa da, Efe diğer çocuklardan farklıdır. İletişim sorunu olan Efe, gülüp oynayan, duyduklarına tepki verebilen bir çocuk değildir. Oğluyla bağ kurmaya çalıştıkça daha da yalnız hisseden Ali'nin en büyük isteği ise, oğlunun onu anladığını bilmektir.

Babasının, annesinin ve sevdiği kadının anılarının yükünü de içinde taşıyan acılı babanın oğluna duyduğu sevgi, ikisinin de hayatını şekillendirecektir... Bir baba ile oğul hikayesinin anlatıldığı filmin yönetmenliğini Bora Egemen üstleniyor. Kıvanç Tatlıtuğ’un balıkçı Ali’yi canlandırdığı filmde Alihan Türkdemir Efe karakterine hayat veriyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Büşra Develi ve Yücel Erten yer alıyor.

HADİ BE OĞLUM FİLM OYUNCULARI:  Bora Egemen'in yönetmenliğini yaptığı Hadi Be Oğlum filminin oyuncuları: Kıvanç Tatlıtuğ, Büşra Develi, Alihan Türkdemir, Yücel Erten, Feridun Düzağaç, Sezai Aydın, Cem Zeynel Kılıç ve Yıldız Kültür.