BIST 10.288
DOLAR 32,23
EURO 34,72
ALTIN 2.452,74

Günlük rutinler öne çıkıyor

Yeniayda niyetlendiğimiz bazı işler yavaş yavaş şekil almaya başlayabilir. Düşüncelerimizin olgunlaşması kararsız kaldığımız konuları da netleştirebilir.

Bugün 1 Haziran Perşembe... Jüpiter günündeyiz...

Başak burcundaki Ay ilk dördün fazında. Günlük rutin işler, düzenlemeler, ayrıntılı hesaplarla ilgilenebiliriz. Yeniayda niyetlendiğimiz bazı işler yavaş yavaş şekil almaya başlayabilir. Düşüncelerimizin olgunlaşması kararsız kaldığımız konuları da netleştirebilir.

Öğleden sonraki saatlerde Ay, İkizler burcundaki Güneş ile dik açı yapacak. Duygu ve düşüncelerimiz arasında denge kurmakta zorlanabileceğimiz bu saatlerde karşı cinsle ilişkilerimizde de özenli olmalıyız.

Koç burcundaki Venüs ve Yay burcundaki Satürn arasında üçgen açı etkinleşiyor. Geleceğe dair arzu ve hedeflerimizde daha istikrarlı adımlar atabiliriz. Özel ve iş yaşamımızdaki ilişkilerde sağlam temeller daha rahat oluşabilir. Yasal anlaşma ve sözleşmeler, hukuksal alanlarda destekler gündeme gelebilir.

Akşam ve gece saatlerinde Ay, Balık burcundaki Neptün ile karşıt açı yapacak. Duygusal hassasiyetimiz artacağı bu saatlerde çabuk etki altında kalabilir, ruhsal ve bedensel dengemizi korumakta zorlanabiliriz. Karışıklık ve yanılgılara dikkat etmeliyiz.