BIST 8.905
DOLAR 32,34
EURO 35,10
ALTIN 2.240,57

Güneş Plüton Üçgeni ile Güçlü Yardımlar Alabilirsiniz

Yay burcunda ilerleyen Ay hareketli, neşeli ve idealist enerjilerle keyifli ve rahat bir gün geçirmemizi sağlayabilir.

Bugün 3 Eylül Çarşamba...Merkür günündeyiz…

Yay burcunda ilerleyen Ay hareketli, neşeli ve idealist enerjilerle keyifli ve rahat bir gün geçirmemizi sağlayabilir.

Günün ilk saatlerinde Ay Koç burcundaki Uranüs ile üçgen açı yapacak. Heyecan ve coşkumuz artacağı için daha girişken ve hevesli davranabiliriz. Günlük işlerimizde cesur davranışlarla fazla risk almamız mümkün. Dengeli olmaya çalışmalıyız.

Başak Burcundaki Güneş ve Oğlak burcundaki Plüton arasındaki üçgen açı güçlü kimselerden destek bulmamızı kolaylaştırırken, büyük dönüşümler için kararlı ve hırslı davranabiliriz. Eğitim, medya, yayıncılık, yabancı kültürler, seyahatler ve hukuksal konularla daha fazla meşgul olabiliriz.

Akşam saatlerinde Ay, Aslan burcundaki Venüs ile üçgen açı yapacak. Sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunabilir, sanatsal etkinliklere katılabiliriz. Eğlence, parti ve organizasyonlar daha başarılı olabilir. Yay burcundaki Ay 21:07’ den itibaren boşlukta ilerleyecek.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Gireceğiniz bir sosyal ortamda derin konular üzerinde konuşabilir ve bir süredir zihninizde çevirip durduğunuz soruların cevaplarının geldiğini görebilirsiniz. Bunlar, kişisel meseleleri daha kolay kavramanızı sağlayacak.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Bugün, maddi konulara olan yaklaşımınız, aşırı iyimserlik ile aşırı titizlik arasında gidip gelebilir. Bir orta nokta bulun. Ilımlı bir tutum izlemeli ve istikrarlı bir mali program hazırlamalısınız. Banka, kredi, sigorta ile ilgili işlemlerde keyifli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.


 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Yakın arkadaş ve akraba ilişkileriniz ile iletişimleriniz, bugün sizi en çok dinlendirecek ve keyiflendirecek kavramlar olacaklardır.  Onları ziyaret edebilir, telefonda görüşebilirsiniz. Gerginlikten uzak kalmanız, iyimser bir ruh hali içinde biraz rahatlamanız mümkündür.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Kişisel bakımınız ve bedensel sağlığınızla ilgili uygulamalar yaptıracağınız mekanlara gidebilirsiniz. Kuaför, cilt bakımı, masaj vb. faaliyetler için bazı özel indirimler ve maddi fırsatlar karşınıza çıkabilir. Bu durum hem ruhunuzu hem bedeninizi rahatlatabilir.


 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Oldukça heyecanlı ve coşkulu olabileceğiniz için günlük rutin işlere konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Keyifli ve eğlenceli faaliyetler daha çekici hale gelecektir. Güzel fırsatlar da karşınıza çıkabilir. Akşam saatlerini kalabalık bir parti veya romantik bir yemek ile değerlendirebilirsiniz.

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Evde yapılacak düzenlemeler, temizlik, tadilat gibi konular günün büyük bölümünü işgal edebilir. Masrafların beklediğinizden az olması ve sürpriz maddi destekler bulmak moralinizi yükseltecektir. Akşam saatlerinde evde aileniz için küçük sürprizler hazırlayabilirsiniz.


 (23 Eylül - 23 Ekim) 

İş veya özel hayatınızda hızlı iletişimler kurabileceğiniz bir gündesiniz. Özellikle insanlara hitap eden işlerde önemli başarılar yakalamanız mümkün. Kalabalıklar arasında dikkat çekebilir, kendinizi çok iyi ifade edebilirsiniz. Hayran kitleniz artıyor.
 

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

İş ve kariyer hayatınızda önemli maddi fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz. İyi bir satış yapabilir, prim ve ücret zammı ile keyiflenebilirsiniz. Ev veya ofisinizde kullanabileceğiniz son model lüks bir elektronik eşyaya uygun şartlarda sahip olabilirsiniz.


 (23 Kasım-21Aralık) 

Karşılaştığınız kişileri oldukça etkileyip çevrenize toplayacağınız bir gündesiniz. Entellektüel birikiminize ve bağımsız karakterinize hayranlık duyacak kişiler gün boyu etrafınızda dönebilirler. Gelecek planlarınızdan bahsettiğiniz takdirde size yardım edebilmek için can atabilirler.

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Sosyal hayatın biraz dışında geri planda kalmak isteyebilirsiniz. Dış dünyayla etkileşiminiz azalsa da zihniniz tam kapasite ile çalışacaktır. Aklınızda, iyice irdelemek istediğiniz çeşitli konu ve kavramlar olabilir.

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Sosyal hayatınızın hareketleneceği ve sizi destekleyeceği bir gündesiniz. Bulunacağınız kalabalık insan toplulukları arasında aşk veya statüyle ilgili çok önemli bir şans yakalama ihtimaliniz var. Bu şansı değerlendirebilirseniz kariyerinizde önemli atılımlar yapabilirsiniz.
 

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Birlikte çalıştığınız kişilerle uyumunuz bugün artabilir ve görevlerinizi çok daha rahat ve başarıyla tamamlayabilirsiniz. Herkesin sizi sevdiğini ve yardımcı olmak için uğraştığını görmek güven duygunuzu da güçlendirecektir. Gün sonunda onları mutlu etmek için küçük jestler hazırlayabilirsiniz.

Astrolog Demet BALTACI