BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Güneş Akrep burcuna geçiyor

Öğleden sonraki saatlerde Ay, Terazi burcundaki Jüpiter’den de güzel destekler alacak. Yeni farklı konular, yabancı kültürler, seyahat gibi

Bugün 23 Ekim Pazar... Güneş günündeyiz...

Aslan burcunda ilerleyen Ay özgüvenimizi arttırabilir. Bugün dış dünyaya daha fazla açılmak, dikkat çekmek, takdir edilmek isteyebiliriz.

Sabah saatlerinde Ay, Yay burcundaki Venüs ile üçgen açı yapacak. Yaratıcı ve iyimser enerjiler keyif verebilir, sosyal yaşamımız canlanabilir. Yeteneklerimizi değerlendirebileceğimiz sanatsal çalışmalar ve hobiler için uygun bir gündeyiz.

Diğer günlere oranla daha fazla beğeni toplayabiliriz. Bugün güzellik, estetik ve saç bakımı için de enerjiler çok uygun, verimli sonuçlar alınabilir.

Öğleden sonraki saatlerde Ay, Terazi burcundaki Jüpiter’den de güzel destekler alacak. Yeni farklı konular, yabancı kültürler, seyahat gibi kavramlar ilgi alanımıza daha fazla girebilir, çeşitli fırsatlarla da karşılaşabiliriz.

Yaşam kaynağımız Güneş bugün Terazi burcundan ayrılıp Akrep burcuna geçecek. Önümüzdeki bir ay Güneş ilişkilerde cinsellik, finans, hisseli paralar, arınma, şifa, ruhsal ve bedensel dönüşüm gibi kavramları daha fazla aydınlatacak.