BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Gökçek'ten son dakika kararı! İptal etti!

Gökçek, bu akşam CNN Türk’te Ahmet Hakan’ın sunduğu Tarafsız Bölge programına katılmaktan vazgeçti.

Abone ol

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bu akşam CNN Türk’te Ahmet Hakan’ın sunduğu Tarafsız Bölge programına katılmaktan vazgeçti.

Ahmet Hakan programın başında Melih Gökçek'in yayına neden katılmadığını açıkladı. Hakan, Gökçek'in kendisine "Arınç'ın çok ağır hakaretlerde" bulunduğunu söyleyerek programa katılmaktan vazgeçtiğini aktardı. Hakan, Gökçek'in "Arınç'a yanıt verirsem olayın kişisel bir kavgaya dönüşecek" diyerek bu nedenle yayına katılmak istemediğini söyledi.

Melih Gökçek, Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç hakkında çok ağır iddialarda bulunarak istifa etmesini istemişti. Arınç cephesinden gelen ağır yanıt sonrası ne yapacağı merak edilen Gökçek Tarafsız Bölge programına katılmaktan vazgeçti. Arınç, Gökçek için çok ağır ifadeler kullandığı yanıtında ciddi yolsuzluk iddialarında da bulunmuştu.

9_tv_960x405_03_low.jpg

Arınç ile Gökçek polemiğinde adı geçen isimlerden olan Ahmet Hakan ise Arınç'ın şoke etkisi yapan açıklamalarından sonra Twitter'dan yaptığı açıklamada "herkes kendini kurtaracak, olan bana olacak." diyerek gülümsetti. Hürriyet yazarı, gün boyunca Gökçek ile Twitter'da ilginç diyaloglar yaşadı. Ancak Ahmet Hakan, Gökçek'in son dakika kararı ile Türkiye'nin kilitlendiği tartışmayı Tarafsız Bölge'ye taşıma şansını kaybetti.