BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Gökçek gergin başladı mutlu bitirdi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın istifasını istediği ve tüm baskılara rağmen direnmeye çalışan Melih Gökçek, Osmanlıspor ile Karabükspor arasında oynanan maçı tribünden takip etti. Maça gergin başlayan Gökçek'in 3-0'lık galibiyet sonrası yüzünde güller açtı.

Abone ol

Süper Lig’in 9. haftasında Osmanlıspor'un Kardemir Karabükspor'u 3-0 yendiği karşılaşmayı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de izledi.

OĞLUYLA BİRLİKTE MAÇ İZLEDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın istifasını istediği ve tüm baskılara rağmen direnmeye çalışan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Osmanlıspor ile Kardemir Karabükspor arasında Ankara'da oynanan karşılaşmayı oğlu Ahmet Gökçek'le birlikte tribünden takip etti.

MORALSİZ GÖKÇEK KENDİNİ ÇAYA VERDİ

Dikkatli bir şekilde maçı takip eden Melih Gökçek, aynı zamanda çayını içti. İstifası beklenen Gökçek'in maç boyunca moralsiz olduğu görüldü. Ayrıca Gökçek'in yüzündeki gerginlik dikkatlerden kaçmadı.

GİDİŞATTAN MEMNUN DEĞİL

Aynı zamanda Osmanlıspor'un Onursal Başkanı da olan Gökçek'in, takımın gidişatından da memnun olmadığı belirtildi. 

HAFTALAR SONRA YÜZÜ GÜLDÜ

Osmanlıspor'un 3-0 yendiği maçtan sonra yüzü gülen ve etrafına mutluluk saçan Gökçek'in keyifli hali dikkat çekti. İstifası gündemde olan Melih Gökçek'in haftalar sonra yüzünü güldüren Onursal Başkanlığını yaptığı olduğu Osmanlıspor takımı oldu.

SORULARA YANIT VERMEDİ

Osmanlıspor'un 3-0'lık galibiyetiyle sona eren maçın ardından Melih Gökçek stattan ayrılışında basın mensuplarının sorularına yanıt vermedi. Gökçek arabasına binerek Osmanlıspor stadından ayrıldı.