BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Fulden Uras kimdir ünlü şarkıcıdan kötü haber

Geçtiğimiz günlerde rutin kontrolleri için hastaneye giden Fulden Uras'a meme kanseri teşhisi koyuldu. Kötü haberi sosyal medya hesabından paylaşan Uras, herkesten dua istedi. Peki Fulden Uras kimdir nereli kaç yaşında? İşte Fulden Uras'a dair merak edilenler...

Abone ol

10 senede 11 kere ameliyat olan Fulden Uras, rutin kontrolleri için gittiği hastanede meme kanseri teşhisi konuldu. Yarın bıçak altına yatacak olan Uras, sosyal medya hesabından emar görüntüsünü paylaşarak, “Sağ göğsümün tamamı, sol göğsümün bir kısmı alınacak. Benim için dua edin” dedi. 

İşte Uras'ın o paylaşımı...

Geçtiğimiz Günlerde Annesini Kaybetmişti: Öte yandan Uras, geçtiğimiz günlerde annesini kaybederek büyük bir şok daha yaşamıştı.

Peki Fulden Uras kimdir nereli kaç yaşında? İşte Uras'a dair merak edilenler...

 Fulden Uras Kimdir? Fulden Uras, 1968 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Erkekçe Dergisi'ne verdiği cesur pozlarla meşhur oldu. 1986'da Ah Bu Kadınlar (Cavit Yörüklü)'ın başrolünde ilk kez kamera karşısına geçti.

Sezer İnanoğlu ve Vatan Şaşmaz ile uzun süreli birliktelikler yaşadı. 1991'de “assolist” olarak sahneye çıktı ve 1995'te ilk albümü Belliydi Zaten'i çıkardı. Bağırsak kanserine yakalandı; uzun süre tedavi gördü. Altı sinema filminde rol aldı.

Fulden Uras'tan kötü haber! 'Benim için dua edin' Fulden Uras'tan kötü haber! 'Benim için dua edin' Fulden Uras'tan kötü haber! 'Benim için dua edin' Fulden Uras'tan kötü haber! 'Benim için dua edin' HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN