BIST 10.321
DOLAR 32,26
EURO 34,78
ALTIN 2.406,47
DÜNYA

Florence kasırgasının dehşet görüntüsü NASA çekti ABD'lilerin ödü koptu

ABD Florence kasırgası sebebiyle olağanüstü günler yaşarken 4. seviyeye çıkan kasırganın NASA tarafından çekilen uydu görüntüleri tüyleri diken diken etti.

Florence kasırgası ABD'nin tüylerini diken diken ediyor. 3 milyon kişiyi elektriksiz bırakması beklenen kasırga Kuzey Carolina kıyılarını vurmaya başladı. Asıl etkisini yarın gösterecek olan Florence kasırgası hafif sayılan etkisiyle bile 400 bin kişiyi şimdiden karanlıkta bıraktı. Şehir merkezleri göle dönerken fırtınanın yıkıcı etkisi çok daha fazla olacak.

Şu anda Florence kasırgasının saatteki hızı saatte 175 kilometre. Ancak bu geceden sonra hızı daha da artacak ve önüne çıkan herşeyi yutacak hale gelecek. 

NASA yeni çekti Florence'ın şok karesi : Florence kasırgasının uydu görüntüleri ABD'lilerin neden bu kasırgadan bu kadar çok korktularını ortaya koyuyor. Aşağıdaki kareyi NASA yeni çekti. 

ABD'nin doğu kıyısına yaklaşan Florence'ın uydudan çekilen aşağıdaki fotoğrafı, kasırganın dev boyutları hakkında fikir veriyor. Şimdiye kadar Güney Carolina, Kuzey Carolina ve Virgina'da 1,7 milyon kişi tahliye edildi. 10 milyon kişinin durumu da kasırgadan etkilenebilecekleri kaygısıyla yakından izleniyor.

Sitene Ekle