BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Fikret Orman’dan basına iftar

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı ünlüler ve basın mensuplarına iftar yemeği verdi. <br/>Başkan Orman’ın Vodafone Arena Doğu Trib...

Abone ol

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı ünlüler ve basın mensuplarına iftar yemeği verdi.
Başkan Orman’ın Vodafone Arena Doğu Tribünü’nde verdiği iftar yemeğine, asbaşkan Deniz Atalay, asbaşkan, yeni stat ve yeni stat sponsorluklarından sorumlu yönetim kurulu üyesi Umut Güner, genel sekreter Ahmet Ürkmezgil, icra kurulu başkanı, mali, idari ve hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Melih Sami Esen, iletişimden sorumlu yönetim kurulu üyesi ve kulüp basın sözcüsü Metin Albayrak, pazarlamadan sorumlu yönetim kurulu üyesi Yalçın Kaya Yılmaz, divan kurulu başkanı Yalçın Karadeniz, genel koordinatör Levent Çifter, Beşiktaşlı ünlüler, basın mensupları ile davetliler katıldı.

“HATIRALARIMIZDA KALACAK BİR GECE YAŞADIĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM”
İftar yemeği sonunda konuşma yapan Orman, "Kulübümüzün düzenlemiş olduğu iftar yemeğine hoş geldiniz. Bu sene burada yapmış olduğumuz 12. iftar organizasyonu. Biraz yoğun çalışıyoruz, insanlarla koptuğumuz için iftarlar düzenleyelim stadımızda yapalım dedik. Hep beraber bu ambiansı yaşayalım diye böyle bir yer oluşturduk. Gördük ki; gayette iyi yapmışız. Her gelen, bir otelde iftar yapmaktansa Beşiktaş’ın kalbi olan Vodafone Arena’da yapmayı daha da iyi karşıladılar. Onun içinde çok mutluluk duyuyorum. Burada bir hayali gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Herkes görüyor ki, bir hayal değil sonuca doğru gidiyoruz. Geçen sene 26 Temmuz tarihinde yıkımına başladık. İlk temeli de Aralık ayının 25-26’sı gibi attık. Burası hiç bir camianın yapamadığı, kendi emekleriyle, kendi alın teriyle Beşiktaş’a güvenen sponsorlarımızla ve bizlere güvenip loca alan taraftarlarımızın parasıyla emekleriyle yapılan bir stadyumdur. Burada devletin bir kuruş parası yoktur. Burası bizlerin parasıyla emekleriyle yapılmaktadır. Beşiktaş halkın kulübüdür ve kamu yararına bir dernektir. Şuan da Türkiye’de 26 tane stat yapılıyor. 25 tanesi devlet katkısıyla yapılmaktadır. Sadece kendi stadımızı biz yapıyoruz. Burası akıllı bir stattır. Teknolojinin en son noktasına kadar kullanılan bir stattır. Lüks açısından baktığımız zaman diğer stadyumlara göre çok lüks bir stattır, bittiği zaman göreceksiniz. Bu stadı Beşiktaşlılar yapıyor. Beşiktaş İnşaat A.Ş. diye bir şirket kurduk. Bu şirket üzerinden stadımızı yapıyoruz. Hatıralarımızda kalacak bir gece yaşadığımızı düşünüyorum. Bir daha da bu stadı bu halde bulamayacağız. Zamanında çocuklarınıza anlatacaksınız inşaat haliyle geldik iftar yaptık diye. Bu anıyı hep beraber yaşadığımız için kendi adıma ve arkadaşlarım adına çok mutluyum. Geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Afiyet olsun’’ dedi.
(İHA)