BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçeli kadın taraftarlar çıldırdı!

Fenerbahçe ile Manisaspor arasında Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bu akşam oynanacak maça kadın taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.

Abone ol

Sabahın erken saatlerinde itibaren mağazalar önünde kuyruklar oluşturan taraftarlar, kısa sürede basılı biletleri tüketti.

Fenerbahçe - Manisaspor maçında tribünlerde sadece kadınlar ve çocuklar olacak. Fenerbahçeli bayanlar bugün takımlarına olan desteği göstermek adına adeta gövde gösterisine çıktı.

Süper Lig tarihinde bu akşam tarihi bir maç oynanacak. 20.00'de Fenerbahçe'nin Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda konuğu Manisaspor. Fenerbahçe'nin cezası sebebiyle bu maçta tribünlerde sadece kadınlar ve çocuklar yer alacak.

Sosyal medya üzerinde örgütlenen ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun aldığı bu karar sonrasında takımlarına olan desteği göstermek isteyen Fenerbahçeli bayan taraftarlar ise bu sabah karşılaşmanın biletlerini alacakları Feneriumlara akın etti.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nde Maraton ve Fenerium Alt için basılan ilk biletlerin tükendiği ve kulübün yeni bilet basmaya başladığı, maç saatine kadar kadın taraftarlara bilet temin edileceği belirtiliyor.

Sosyal medyaya yansıyan resimlerle futbolseverlerin alışık olmadığı ilginç görüntüler ortaya çıkıyor.