BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,92
ALTIN 2.444,20
HABER /  MAGAZİN

Fatma Girik çıkan haberleri yalanladı

Fatma Girik evinde düştüğü ve yeniden hastaneye yatırıldığı yönünde çıkan haberleri yalanladı. Fatma Girik sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı.

Abone ol

Yeşilçam’ın efsane oyuncusu Fatma Girik’in yeniden hastaneye kaldırıldığı şeklinde çıkan haberlere yalanlama geldi. Girik sağlık durumunun iyi olduğunu yeniden hastanede olmadığını, evinde dinlendiğini açıkladı. 

Ameliyattan bu yana evinde istirahatte olduğunu söyleyen Girik "Artık adım atabiliyorum." diyerek, hakkında çıkan "hastaneye kaldırıldı" haberlerini de yalanladı. Rutin kontrolleri için hastaneye gittikleri sırada görüp yalan haber yaptıklarını söyleyen sanatçı, sağlık durumunun çok iyi olduğunu ve günden güne iyileştiğini söyledi.

Fatma Girik kalça eklemelerindeki bozulma nedeniyle yürümez hale gelince ameliyat olmuş, ünlü oyuncunun kalçasına protez takılmıştı. 

FATMA GİRİK KİMDİR?

Fatma Girik, 12 Aralık 1942 İstanbul doğumludur. Cağaloğlu Kız Lisesi’ni bitirdi. 1957 yılında ilk baş rolü olan, yönetmenliğini ve senaristliğini Seyfi Havaeri’nin yaptığı Leke’ydi. Leke’yi oyuncu olarak adından bahsettirmeyi başaramadığı birkaç iddiasız yapım daha izledi. Fatma Girik’in performansıyla dikkatlerden kaçmayacağı film, Memduh Ün’ün yönetmenliğindeki 1960 yapımı Ölüm Peşimizde’ydi. Memduh Ün’le tanışıklığı Girik’in hayatındaki dönüm noktalarından biri oldu. 180’den fazla filmde rol aldı.