BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,93
ALTIN 2.426,78
HABER /  GÜNCEL

Kar tatili olan iller listesi 14 Şubat 2017 valilik kararları

Kar tatili olan iller listesi uzuyor. 14 Şubat 2017 tarihli valilik kararlarına göre kar tatili olan illerin başında Van, Şırnak, Ordu, Giresun geliyor. Kar tatili olan iller ve süreleri ile valilik açıklamaları internethaber.com'da.

Abone ol

Soğuk hava ve kar yağışı yurdun bazı bölümlerinde okulların tatil edilmesine neden oldu. 14 Şubat 2017 tarihli kar tatili olan iller listesi uzuyor. Van, Şırnak, Ordu, Giresun'da okullar valilik kararıyla tatil edildi. Kar yağışı ve kötü hava koşulları eğitimle beraber bir çok ilde ulaşımı da durdurdu. İşte valiliklerden gelen kar tatili kararlarının detayları ve kar tatili ilan edilen iller...

VAN ÇATAK'TA OKULLAR TATİL EDİLDİ

Van'ın Çatak ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.  İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş, yaptığı açıklamada, etkisini sürdüren kar nedeniyle ilçe merkezi ve bağlı mahallelerdeki okullarda eğitime bir gün ara verildiğini söyledi.  Bu arada ilçe genelinde kar nedeniyle ulaşım sıkıntısının yaşandığı yollarda ekiplerin çalışması sürüyor.

ŞIRNAK MERKEZ VE KÖYLERDE OKULLAR TATİL EDİLDİ

Şırnak'ta kar yağışı sonucu il merkezi ve bağlı köylerde okullarda eğitime bir gün ara verildi. Kentte etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle bugün, il merkezi ile merkeze bağlı köylerdeki ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi. Ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan engelli ve hamile personel de idari izinli sayılacak.

GİRESUN VE ORDU'DA OKULLARIN TATİL EDİLDİĞİ İLÇELER
 
Ordu ve Giresun'da kar yağışı nedeniyle bazı ilçelerde eğitime ara verildiği bildirildi. Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, kent genelinde kar yağışının etkili olduğu, bu nedenle Çamaş, Çatalpınar, Gölköy, Gürgentepe, Kabadüz ve Korgan ilçelerinin tamamında, Gülyalı, İkizce, Perşembe ve Altınordu ilçelerinde ise taşımalı eğitim yapılan okullarda eğitime 14 Şubat Salı ara verildiği belirtildi. 

Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü de kar yağışı dolayısıyla Keşap ilçesinin tamamında, Bulancak ilçesinde ise taşımalı eğitim yapılan okullarda eğitime aynı gün ara verildiğini duyurdu.