BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,76
ALTIN 2.440,32
HABER /  DÜNYA

Fatih Harbiye 2'inci bölüm fragmanı

Fatih Harbiye dizisi 2'inci bölüm fragmanı yayınlandı. Fatih Harbiye'de büyük bir aşk doğuyor.

Abone ol

İNTERNET HABER- Fatih Harbiye dizisi 2'inci bölüm fragmanı yayınlandı. Fox'un yeni dizisi Fatih Harbiye'nin ikinci bölümü Cumartesi akşamı yayınlanacak. Dizinin bu hafta yayınlanacak bölümünde Neriman o çok istediği partiye gidecektir.

Fah Harbiye'de Teknede yaşanan olayların ardından Neriman ve Macit arasında son derece gergin anlar yaşanmaya başlar. Tüm bu yaşananların yanında Şinasi ile olan ilişkisinde de karabulutlar gezmeye başlar.

İşte Fatih Harbiye 2. bölüm fragmanı ve özeti...
 
Macit’in, Neriman’a yakınlaşma çabası, Neriman’ın aklına Aslı’nın yaşadığı talihsiz olayı ve sonrasında yaşananları getirmiş, iyice paniğe kapılan Neriman, kendisini boğazın derin sularına bırakmıştır.
 
Teknede yaşanan olayların ardından Neriman ve Macit arasında son derece gergin anlar yaşanmaya başlar. Ailesine yalan söylemesinin verdiği üzüntü ile gecenin de tatsız sonuçlanması, Neriman’ın suçluluk duygusunun artmasına sebep olur. Tüm bu yaşananların yanında Şinasi ile olan ilişkisinde de karabulutlar gezmeye başlar. Şinasi’nin, Konservatuardan arkadaşı olan Özlem ile yakınlaşması, Neriman’ı derinden yaralar. Neriman, ailesi ve Şinasi ile arasında yaşanan problemleri tam da çözmek üzereyken, Fatih’e gelen beklenmeyen misafir, durulan suların tekrardan dalgalanmasına sebep olacaktır.