BIST 9.935
DOLAR 32,48
EURO 34,77
ALTIN 2.442,50
GÜNCEL

Erdoğan'dan G-20 sonrası önemli açıklamalar

Arjantin'in başkenti Buenos Aires'de düzenlenen G20 Liderler Zirvesi sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Arjantin'deki G20 zirvesindeki temaslarının ardından açıklamalarda bulundu. Tüm dünyaya birçok konuya ilişkin çok çarpıcı mesajlar verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Arjantin'deki G20 zirvesindeki temaslarının ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan Doğu Akdeniz'deki KKTC'nin haklarının emrivakilerle gasp edilmesine ve Suriye'nin kuzeyinde Türkiye'nin güvenliğine tehdit oluşturan hiçbir yapıya izin verilmeyeceğinin altını çizdi. Erdoğan ayrıca 'Cemal Kaşıkçı' cinayeti ile ilgili ise, Kaşıkçı'nın 7.5 dakika içerisinde boğularak öldürüldüğünü söyledi

Arjantin'in başkenti Buenos Aires'de düzenlenen G20 Liderler Zirvesi sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G-20 Zirvesi programı kapsamında gerçekleştirdiği görüşmeler sonrası açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

G20 zirvelerinin 13'ncüsünü bugün Arjantin'de gerçekleştirdik. Arjantinli dostlarımızı bu yılki zirveyi başarılı yaptıkları için tebrik ediyorum.

Hayata geçirdiğimiz projeleri diğer liderlerle paylaştım.Eğitim konusu ilk kez Arjantin G20'de gündeme gelmiştir. Biz de Türkiye olarak kız çocuklarının eğitimine dikkat çektik, gerekli tavsiyelerimizi ilettik.

Önümüzdeki dönemde Hazar enerji kaynaklarının ülkemiz üzerinden Batı ülkelerine iletilmesi için düzen göstereceğiz. Avrupa'nın enerji arz güvenliğini de katkı yapıyoruz.

Sitene Ekle