BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,78
ALTIN 2.437,92
HABER /  GÜNCEL

Elazığspor tesislerinde elektrik sorunu

Elazığspor tesislerinde, 41 bin lira ödenmemiş borç olduğu gerekçesiyle elektrikler kesilmek istendi. <br/>Geçtiğimiz sezon ligden düşen ve ...

Abone ol

Elazığspor tesislerinde, 41 bin lira ödenmemiş borç olduğu gerekçesiyle elektrikler kesilmek istendi.
Geçtiğimiz sezon ligden düşen ve bu yıl PTT 1. Lig’de mücadele edecek olan Elazığspor’da kongre süreci devam ederken, futbolcuların kamp yaptığı kulüp tesislerinin elektriği borç nedeniyle kesilmek istendi. Cuma gününden itibaren birkaç kez kesilen elektrikler, yetkililerin devreye girmesiyle yeniden açıldı. Ancak Pazar günü açılan elektrikler, bugün akşam saatlerinde Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. ekipleri tarafından yine kesilmek istendi. Yaklaşık 5 saat boyunca kulüp tesisleri önünde bekleyen ekipler, kulüp görevlileri ile Fırat EDAŞ yetkilileri arasında yapılan görüşmelerin ardından kesinti yapmayarak tesislerden ayrıldı.

"41 BİN LİRA BORÇ NEDENİYLE ELEKTRİKLER KESİLMEK İSTENİYOR"
Elazığspor kulüp tesislerinin 41 bin lira elektrik borcu olduğunu kaydeden Kulüp Müdürü Ali Topal, "Cuma günü mesai bitimine yakın arkadaşlar geldiler, elektriklerimizi kestiler. Daha sonra biz rica ettik, tekrar bağladık. Cumartesi ve Pazar günü bu kesintiler 3 kez devam etti. Bu süreç 4 gündür devam ediyor. Bugün de ekipler yaklaşık 5 saat burada bekledi. Mesai bitimini bekledik, yetkililerle de görüştük. Son olarak grup amiri arkadaşımız buraya kadar geldi. Bölge müdürünün benimle görüşmek istediğini aktardı ve tesislerden ayrıldı. Şu aşamada Elazığspor bir geçiş döneminde. Elazığspor tesislerinin 41 bin lira borcu var. Çok büyük para değil. Yönetim belirsizliği nedeniyle bu tür aksamalar yaşanabiliyor. Bizler de görevliler olarak futbolcularımızın kamp yaptığı tesislerin karanlığa gömülmemesi için kendi gücümüzle burada mücadele ediyoruz" dedi.
(İHA)