BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,90
ALTIN 2.440,79
HABER /  MAGAZİN

''Düğünde gönüllerini alacağız''

Orhan Gencebay'ın hayat arkadaşı Sevim Emre'nin doğum günü düzenlenen bir akşam yemeğiyle kutlandı.Doğum gününe yeni evlenen Ece Erken ve Serkan Uçar çifti de katıldı.

Abone ol

FANTEZİ müziğinin usta ismi Orhan Gencebay’ın hayat arkadaşı Sevim Emre’nin doğum günü önceki gün düzenlenen bir akşam yemeğiyle kutlandı.

Sürpriz bir şekilde evlenen sunucu Ece Erken ve Serkan Uçar çifti de Sevim Emre’nin doğum gününe katıldı.

Bol bol fotoğraf çeken Ece Erken sürpriz nikâh hakkında şöyle dedi: “Ailelerimiz sıkıntı yaptı diye yazılıp çizildi ama haklılardı. Çok ani bir nikâh oldu. Tabii ki yakın zamanda aile ile de bir düğün yapılacak onların da gönlünü alacağız ama bize sıkıntı yaptıkları gerçeği yansıtmıyor. Sadece kırıldılar. Böyle bir kararın onların bilgisi dışında verilmiş olmasına” dedi.

DUYGULANDIRAN PASTA

70 yaşına giren Sevim Emre’ye Kile Restoran’da yapılan doğum gününde çiftin fotoğrafının basılı olduğu pasta sürprizi, çifte duygusal anlar yaşattı. Usta sanatçı Orhan Gencebay, “Biz yıllarımızı verdik birbirimize” derken Sevim Emre ise, “Biz çok mutlu, saygılı ve seviyeli bir şekilde bu kadar yılı bir arada geçirdik. Ara sıra ufak tefek tartışmalar yaşadık. Ama alttan almayı bildik. Herkese böyle mutlu ömürler dilerim” dedi.