BIST 9.717
DOLAR 32,60
EURO 35,02
ALTIN 2.451,69
HABER /  MAGAZİN

Deniz Seki hapisten çıktı! 2.5 yıl sonra ilk görüntüleri

Deniz Seki 2.5 yıl sonra cezaevinden özgürlüğe adım attı. Bakırköy Cezaevi'nin önü medya mensupları ve Deniz Seki hayranları ile kuşatıldı. Deniz Seki'nin sevgilisi Faruk Salman da kapıda Deniz Seki'yi karşıladı.

Abone ol

Deniz Seki ağlayarak girdiği cezaevinden bugün yine gözyaşları içinde çıktı. Kardeşi ve sevgilisi Bakırköy Cezaevi'nin kapısında bekledi. Deniz Seki'yi sevenleri ve ailesi çiçeklerle karşıladı. Çıkışta gazetecilerin ayaküstü sorularını yanıtlayan Deniz Seki, evine gidip dinlenmek istediğini daha sonra açıklama yapacağını söyledi.

Deniz Seki gazetecilere ve sevenlerine de teşekkür etti. 2 gün sonra basın toplantısı düzenleyeceğini söyleyen Deniz Seki, sevenlerine "Ben de sizi özledim."Çok zorlu bir yolculuktu" dedi.

Deniz Seki'nin cezaevinden çıkış görüntüleri elinde ne vardı?

Deniz Seki'nin saat 12.00'da serbest bırakılacağı söylenmişti. Ancak işlemleri uzayınca tahliyesi saat 15.45'i buldu. Çok sayıda basın mensubuna hayranları da eklenince Deniz Seki'nin cezaevinden çıkışı izdihama sebep oldu.

ÖNCE EŞYALARI ÇIKTI

Uyuşturucu temin etmek suçundan 2014'de cezaevine giren Deniz Seki, Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’nden özgürlüğe adım atarken önce eşyaları dışarı çıktı. Deniz Seki'nin kardeşi Serkan Seki ve nişanlısı Faruk Salman, 46 yaşındaki şarkıcının özel eşyasını kolilerle cezaevinden aracına taşıdı. Bu sırada Deniz Seki'nin avukatı Naim Karakaya, tahliye için adliyeden gelecek evrakları beklediklerini açıkladı. Beklenen evrakler geldi ve Seki özgürlüğüne kavuştu.

Uyuşturucu temin etmek ve satmakla suçlanan Deniz Seki içerde 2 albümlük şarkı yaptı. Cezaevinden de bu şarkılarla birlikte çıktı.

DENİZ SEKİ NEDEN CEZAEVİNE GİRDİ?
2009 yılında jandarmanın düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan Deniz Seki, hakkında 8 yıl hapis cezası istendi. 47 yaşındaki pop yıldızı, cezaevinde geçirdiği 218 günün ardından 2 Kasım 2010 tarihinde görülen ilk duruşmada tahliye edildi.

İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi, 6 yıl 3 ay hapis cezası onanan ve dava dosyasını İnfaz Savcılığı’na gönderilen şarkıcı Deniz Seki hakkında yakalama kararı çıkardı. Yakalama kararının ardından ünlü şarkıcı izini kaybettirdi. 6 ay sonra 15 Kasım 2014'te Deniz Seki Esenyurt'ta saklandığı evde gözaltına alındı. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Seki 16 Kasım 2014'te tekrar cezaevine gönderildi. 

DENİZ SEKİ KAÇ YAŞINDA NERELİ : 1 Temmuz 1970 tarihinde İstanbul’da doğan Deniz Seki, Çamlıca kız Lisesi'ni bitirdikten sonra TRT İstanbul televizyonundaki sunuculuk sınavlarına katılarak sunucu olmaya karar verdi. 1993 yılında Melih Kibar'la tanışması sonucu müzik hayatına başladı. 1997 yılında, uzun çalışmalar sonucunda birinci albümü olan ‘Hiç Kimse Değilim’i çıkaran Seki, 1999’da söz ve müziklerinin birçoğu kendine ait olan ‘Anlattım’ adlı albümüyle başarısını pekiştirdi.

Deniz Seki'nin boşandığı eşi kimdir : Deniz Seki ünlü olmadan önce, 1989 yılında oyuncak fabrikası sahibi olan Turhan Başaranoğlu ile evlendi. Deniz Seki'nin bu evliliği 3 yıl sürdü ve boşanmayla bitti. Deniz Seki  Hüsnü Şenlendirici ile olan yasak aşkı ile magazin dünyasında uzun süre konuşuldu. Deniz Seki hapise girerken Hüsnü Şenlendirici de karısına döndü.

Faruk Salman kimdir Deniz Seki'nin vefalı aşkı meğer...