BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri peş peşe açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Grup toplantısında müjdeleri kamuoyuna açıkladı. Erdoğan, düzenli sosyal yardım alan vatandaşların 150 kw’ye kadar elektrik tüketimlerini devletin üstleneceğini açıkladı.Kredi kartı borcunu ödemekte zorlanan vatandaşlara da imkan sağlanacağını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında millletvekillerine hitap etti. Erdoğan kredi kartı borçluları, esnaf, işveren ve ihtiyaç sahiplerini sevinderecek açıklamalar yaptı.

Ziraat Bankası kredi kartı borçluları için vatandaşa kredi verecek. 500 ve üzeri sigortalı çalıştıran iş yerleri için 3 puan olan sigorta pirim desteği, 5 puana çıkarılacak. İntihaç sahibi 2.5 milyonun üzerindeki ailenin 80 liralık elektrik faturasını devlet ödeyecek.

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan satır başları:

ADAY BELİRLEME SÜRECİ "Şu ana kadar açıklamadığımız 6 il veya büyükşehir adayımız kaldı. Bu hafta sonu cumadan itibaren Trabzon, Kocaeli ve Sakarya'ya giderek adaylarımızı çıkartacağız. 31 Mart sürecinde geçmişte kimin hangi partiye oy verdiğine bakmadan her ferde ulaşıp kendimizi anlatmalıyız.

TEŞKİLATLARA UYARI Yapmış olduğumuz bu ittifak konusunda tüm teşkilat mensuplarımızın partimizin Merkez Karar ve Yönetim Kurulu'nun MYK'nın almış olduğu kararlara verdiğimiz kararlara saygı duymasını özellikle rica ediyorum. Aramızdaki bu bağları kimse zayıflatma yoluna gitmesin kimse de kalkıp ben diye hareket etmesin burada ben yok burada biz var. Herkes buna uysun.

Sitene Ekle