BIST 9.516
DOLAR 32,49
EURO 34,77
ALTIN 2.493,11
POLİTİKA

Devlet Bahçeli 'gizli bir el devrede' deyip korkuttu 1 Nisan sabahı olacakmış

MHP Lider Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu ve seçim öncesi provokasyonların olacağı uyarısında bulundu: 'Bize öyle geliyorki gizli eller devrededir'.

MHP Lider Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Gündeme ilişkin dikkat çekici açıklamalarda bulunan Bahçeli, gizli bir elin seçim öncesi devrede olduğunu ve birilerinin 1 Nisan sabahına hazırlandığını söyledi.  

Bahçeli, şu ifadeleri kullandı:

-"Benzeri tahrikler bazı illerde vuku bulmaktadır. Bu düşmanlıkların hepsi üst akıl tarafından planlanmaktadır. 31 Mart'a kadar daha fazla olaya şahit olma ihtimali fazladır. Sosyal ve ekonomik memnuniyetsizliklerin isyana dönüşmesi için çaba harcanmaktadır. Zilletin öne çıkması amacıyla hummalı bir gayret sarf edilmektedir."

GİZLİ EL DEVREDE Bize öyle geliyorki gizli eller devrededir. 2018'de suçun envai çeşidine şahitlik edildi. Toplumsal huzuru bozmak için tertipler yapılıyor. İstanbul'daki Taksim kutlamalarında Suriye bayrağı açılması açık bir provokasyondur. Bu enine boyuna araştırılması arkasındaki melunler deşifre edilmelidir.

DAHA FAZLA OLAY ÇIKABİLİR Benzeri tahrikler bazı illerde vuku bulmaktadır. Bu düşmanlıkların hepsi üst akıl tarafından planlanmaktadır. 31 Mart'a kadar daha fazla olaya şahit olma ihtimali fazladır. Sosyal ve ekonomik memnuniyetsizliklerin isyana dönüşmesi için çaba harcanmaktadır. Zilletin öne çıkması amacıyla hummalı bir gayret sarf edilmektedir.

1 NİSAN SABAHINA HAZIRLIK YAPILIYOR 24 Haziran'da milli uyanışı kundaklayanlar 31 Mart'ta aynısına mahkum olacaklar. CHP'sinden İP'ine, HDP'sinden PKK ve FETÖ'süne kadar kim Türkiye'nin tarihsel yürüyüşüne engel olmak istiyorsa onunla hesabımız bu dünyada görülecektir. Hiç kimse şansını fazla zorlamasın. Herkes ayağını denk alsın. Cepheler kasti olarak bilenmektedir. 1 Nisan sabahına hazırlık yapıyorlar. 

Sitene Ekle
Etiketler