BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

CHP’li Melli’den büyü açıklaması

Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Belediye Başkan aday adayı CHP’li Ömer Melli, evine büyü yapıldığı iddialarına ilişkin konuştu. <br/>Olay, 15 K...

Abone ol

Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Belediye Başkan aday adayı CHP’li Ömer Melli, evine büyü yapıldığı iddialarına ilişkin konuştu.
Olay, 15 Kasım günü CHP’li Ömer Melli’nin eski Lara Caddesi üzerinde bulunan evinde meydana geldi. Elindeki kağıttan bir şeyler okuyarak şişe içerisinden bir sıvıyı apartman etrafına döken kadının büyü yaptığı öne sürüldü. Apartman sakinlerinin kadından şüphelenmesi üzerine apartmanın kamera kayıtları incelendi. Apartman yönetimi tarafından yapılan toplantıda gündeme getirilen büyü iddiası üzerine bir açıklama yapan CHP’li Melli görüntüleri incelediğini fakat büyü yapıldığı iddiasını üzerine alınmadığını, bunun "gönül işi" olabileceğini düşündüğünü söyledi.

DUADAN ETKİLENDİM
Kamera görüntülerindeki kadının elindeki kağıttan bir şeyler okuyarak dolaşmasını gördüğünü ve duanın gücüne inandığını belirten Melli, "Kadının elinde bir şeyler okuyarak gitmesi beni çok etkiledi. Ben sıkıntılı günlerimde bildiğim duaları okurum. Çok faydasını görürüm. İnşallah iyi niyetli bir durumdur" dedi.

SİYASİ RAKİPLER
Olaydan sonra bir çok kişinin kendisini arayarak geçmiş olsun dileklerini illettiklerini belirten Melli, huzurlu bir apartmanda dostlarıyla birlikte yaşadıklarını ve böyle bir olayın apartman sakinlerinden kimseye yapılamayacağını söyledi. Melli, "Siyaseten böyle bir olayın olabileceğini düşünmüyorum. Siyasi rakiplerimin böyle bir şey yapacağına inanmıyorum" diye konuştu. Öte yandan, apartman yönetiminin görüntülerde tespit edilen araç plakasına ilişkin karakola başvuruda bulunduğu bildirildi.
(İHA)