BIST 8.753
DOLAR 32,34
EURO 35,18
ALTIN 2.240,39
HABER /  GÜNCEL

Çanakkale'de yürek burkan kaza!

Çanakkale yolunda trafik kazası geçiren gencin nişanlısı, Facebook'taki paylaşımlarıyla yürek burktu.

Abone ol
Kız istemek için Bodrum'a giden ve dönüş yolunda trafik kazası geçiren üç kişilik aile yakınlarını yasa boğdu. Ölen gencin nişanlısı Can Su, sosyal medyada sevdiğiyle son fotoğrafını paylaşırken yazdığı 'Sonsuz aşkım sonum oldun -aşkım biz yine de kavuşacağız öbür dünyada' notu yürek burktu.
 
Bodrum'da yaşayan ve Çanakkale'ye kız istemeye giden ailenin nişan yaptıkları belirtildi. Ölen gencin nişanlısı, sosyal medyada sevdiğiyle son selfisini paylaşırken yazdığı 'Sonsuz aşkım sonum oldun-Aşkım biz yine de kavuşacağız öbür dünyada' notu yürek burktu.

canakkale.20150702222046.jpg 
Kaza, geçen salı günü, Çanakkale-İzmir Karayolu'nun 28'inci kilometresinde meydana geldi. Çanakkale'den İzmir yönüne gelen 48 U 4940 plakalı otomobilin sürücüsü Kazım Orbay Cingöz (33), Troia Antik Kenti Kavşağı'nı geçtikten 100 metre sonra iddiaya göre aşırı hız nedeniyle direksiyon kontrolünü yitirdi. Orta refüjdeki yön levhasına çarpan otomobil hurdaya dönerken, sürücü Kazım Orbay Cingöz ile babası Şahin Cingöz ve Yıldız Cingöz yaşamını yitirdi. Cingöz ailesinin cenazeleri, bugün yakınlarının da katılımıyla memleketleri Adana Yüreğir Mahallesi'nde toprağa verildi. 

canakkale2.jpg

KIZ İSTEMEKTEN DÖNÜYORLARDI

Bodrum'da müzisyenlik yapan Kazım Orbay Cingöz'ün, ailesiyle birlikte uzun süredir arkadaşlık yaptığı Çanakkaleli 23 yaşındaki Can Su'yu istemeye gittikleri belirtildi. Söz ve nişan töreninin ardından Cingöz ailesinin Bodrum'a dönmek üzere yola çıktıkları ve kazanın yaşandığı belirtildi. Ölen gencin nişanlısı, sosyal medyada sevdiğiyle Çanakkale'de çektikleri son selfisini paylaşırken yazdığı 'Sonsuz aşkım sonum oldun-Aşkım biz yine de kavuşacağız öbür dünyada' notu yürek burktu.