BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Bu otomobilden burnu bile kanamadan çıktı

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde önüne çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yapıp direksiyon hakimiyetini kaybeden araç sürücüsü otomobiliyle t...

Abone ol

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde önüne çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yapıp direksiyon hakimiyetini kaybeden araç sürücüsü otomobiliyle takla atarak şarampole yuvarlandı. Kendi imkanlarıyla hurdaya dönen araçtan çıkan sürücü kazadan burnu bile kanamadan kurtuldu.
Edinilen bilgiye göre kaza, Kadirli-Sumbas karayolu Reşadiye köyü yakınlarıyla meydana geldi. Sumbas ilçesinde Kadirli istikametine giden Mürşit Şimşekçi idaresinde 80 LC 119 plakalı otomobil, sürücüsünün önüne çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yapıp direksiyon kırınca önce takla attı sonra yol kenarındaki şarampole yuvarlandı. Kaza sonrası hurdaya dönen araçtan çıkan araç sürücüsü kazayı burnu bile kanamadan atlattı.
İhbar üzerine olay yerine gelen 112 sağlık görevlileri otomobil içerisinde yaralı ararken kaza yapan sürücü, “Otomobilde benden başka kimse yok. Bende de bir şey yok. Hastaneye gitmek istemiyorum” diyerek sağlık görevlilerini dahi şaşırttı. Bir süre araç sürücüsünün yanında bekleyen 112 görevlileri yaptıkları kontrolden sonra kaza yerinden ayrıldı. Hurdaya dönen araç ise çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.
(İHA)