BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Bu numara bir ev fiyatı değerinde!

Uzun süredir kullandığı cep telefonu numarasını iki nedenden dolayı internetten satışa sunan Demirkaya bakın nasıl bir açıklama yaptı..

Abone ol

İzmirli fırıncı Uğur Demirkaya, '0532 332 1907' numaralı GSM hattını 70 bin ABD doları karşılığında satıyor. İnternette, Türkiye'nin en çok ziyaret edilen kişisel satış sitelerinden birinde hattını satışa çıkaran Demirkaya, numarasının içinde Konya'nın şehirlerarası telefon kodu ile Fenerbahçe Spor Kulübü'nün kuruluş tarihi olmasından ötürü Konyalı bir Fenerbahçe taraftarına satabileceğini düşündüğünü söyledi.

Hattını 16 yıldan beri aralıksız kullandığını ifade eden Demirkaya, "Son bir yıla kadar hattımın böyle bir özelliğe sahip olduğunu hiç fark etmemiştim. Ancak, bir yıldan beri ekonomik olarak daraldığımız için çeşitli arayışlara girdim. Daha sonra telefon numaramın böyle bir özelliğe sahip olduğunun farkına vardım. Bunun üzerine hattımı daha önce de kullandığım alışveriş sitesinde 70 bin dolara satışa çıkardım" dedi.

Yaklaşık iki aydan beri internet ortamında numaranın satışta olduğunu belirten Demirkaya, şöyle konuştu: "Bu süre içinde arayanlar oluyor. Aralarında fiyatı çok bulanlar var. Ancak, yapabileceğim fazla bir şey olmadığını söylüyorum. Konyalı olan Fenerbahçe taraftarı arkadaşlara sesleniyorum. Arayın anlaşalım."