BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Bu görüntü internette izlenme rekoru kırıyor!

Etiyopya'da keçisi ile birlikte bisiklete binen adam youtube'da izlenme rekorları kırıyor.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Etiyopya'nın başkenti Addis Ababa'da kentinden yaşayan ve keçili adam olarak bilinen kişinin görüntüleri sosyal medyada izlenme rekorları kırıyor. 

Sosyal medyada ve dünyanın en büyük izlenme sitelerinden biri olan Youtube'da hergeçen gün garip ve komik bir olay izleyicilerin huzuruna sunuluyor. Bu kez yüklenen ve şaşkınlık yaşatan video Etiyopya'dan. Afrika'nın güneyinde yer alan Etiyopya'nın başkenti Addis Ababa'da kaydedilen görüntüler görenlere şaşkınlık yaşattı. 

1.20140530091726.jpg

Başkent Addis Ababa'da kimliği belirlenemeyen bir kişi keçisini bisikletinin arkasına koyarak birlikte yolculuk ettiği görüntüleri görenleri şaşkına çevirdi. Keçili adam olarak sosyal medyada ün salan bu Etiyopyalı kişi keçisinin bacaklarını göğüsüne ve kollarının altına sıkıştırarak sırtına aldığı keçisi ile birlikte bisiklet üzerinde yolculuk ederkenki görüntüleri youtube'da izlenme rekorları kırıyor. Yüklenen 30 saniyelik kısa görüntü internete eklenmesinden kısa süre sonra 20.000 tık alarak yeni bir rekora doğru koşuyor.

2.20140530092101.jpg

Sırtında keçisi ile birlikte hiçbirşey yokmuş gibi bisikletinin pedallarını çevirerek kalabalık trafiğin içerisine giren keçili adam etraftakilerin şaşkın bakışları arasında gözden kaybolduğu belirtildi.

İşte bisiklete keçi ile binen adamın rekora koşan videosu: