BIST 9.916
DOLAR 32,48
EURO 34,78
ALTIN 2.441,30
MEDYA

Beyaz TV'de olay itiraf! Askerdeyken kocamı aldattım

Beyaz TV'de hafta içi hergün canlı olarak yayınlanan Nur Viral'ın sunduğu 'Hayatta Her Şey Var' programında kadın izleyici şok bir itirafta bulundu. 'Kocam askerdeyken onu aldattım' şeklinde itirafta bulunan kadın izleyici hem sunucuları hem de ekran başındakileri şaşkına çevirdi.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 'Hayatta Her Şey Var' programına kadın izleyicinin itirafı damga vurdu. 5 yıldır evli olduğunu ve 16 yaşında evlendiğini söyleyen kadın izleyici eşi askere gittiği zaman aldattığını canlı yayında açıkladı. Ekran başındakilerin ve sunucular kadının bu itirafı karşısında şok oldu.

 'Hayatta Her Şey Var' programın canlı yayına bağlanan kadın izleyici, ailesi istemediği halde 16 yaşındayken severek evlendiğini belirtti. 14 yaşındayken eşiyle tanıştığını ve 16 yaşına kadar eşi ile sevgili olduğu anlattı. Eşiyle sevgili olduğu zamanlarda defalarca aldatıldığını belirterek "Eşimle çıktığım zaman eşim beni durmadan aldatıyordu.Sadece telefonla bir kaç defa konuşmam oldu. Onu da fazla uzatmadım. Eşime de anlattım. O da yaşım küçük olduğu için affetti" ifadesini kullandı.

Eşim askerdeyken aldattığını söyleyene izleyici "Eşim askerden geldikten sonra anlattım ona aldattığımı başkasından duymasın benden duysun istedim. Eşim ben küçük olduğum için konuyu büyütmedi.Şimdi ise aramız iyi ama eşim bana ben başka kızlarla evlenseydim şimdi altımda yat kat sahibi olurdum.Bir tane kız var bana insan gibi davranıyor. Sen insan olmazsan ben seni aldatacağım' diyor bana" diye açıklamalarda bulundu.

"BÜTÜN ANLATTIKLARINI YAŞINA VERİYORUZ" İsmini vermek istemeyen kadın izleyicinin itirafları karşısında şaşkına dönen program sunucuları "Bütün bu anlattıklarını yaşına veriyoruz. RTÜK izin verse çok daha şey söylemek isterdik ama maalesef yapamıyoruz. Siz evcilik mi oynuyorsunuz. 14 yaşında başkaları bebekle oynarken senin işin ne oralarda buralarda gezmek. Kalkıpta böyle şimdi evlendim o bana ihanet etti bende ona edeyim dedim yapmayın Allah aşkına. Hem ben askerdeyken gidip aldatayım bilmem ney,seni anlamaya çalışıyorum anlayamıyorum. Sen iyi ki evlenmişsin. Yoksa annen baban seni durduramazdı" diyerek çıkıştı.

Sitene Ekle