BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  DÜNYA

Beşiktaş yeni bir döneme girecek

Beşiktaş Olağanüstü İdari ve Mali Genel Kurul toplantısında konuşan Başkan Fikret Orman, kulüp olarak yeni bir döneme gireceklerini söyledi....

Abone ol

Beşiktaş Olağanüstü İdari ve Mali Genel Kurul toplantısında konuşan Başkan Fikret Orman, kulüp olarak yeni bir döneme gireceklerini söyledi.
Beşiktaş Olağanüstü İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı, BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde yapılıyor. 2013 yılı revize bütçenin görüşülmesi sırasında söz alan Sayman-Mali İşler Komitesi Üyesi Berk Hacıgüzeller, kulüp mali yapısı hakkında kongre üyelere bilgiler verdi.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman yaptığı konuşmada, yarın bir seçim yapılacağını hatırlatarak, "Beşiktaş yeni bir döneme girecek. Herkes kararını vermiş ve safını tutmuş vaziyette. Şu dakikadan sonra kırgınlık yaşatacak sözler ve bizlere yakışmayacak görüntüler vermemek gerektiğini düşünüyorum. Beşiktaş’ın geldiği nokta bellidir. Yarın yapılacak seçimin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Hep beraber Beşiktaş’a yakışır bir şekilde seçim yapmanın temel görevimiz olduğunu hatırlatıyorum" dedi.
Kongre üyeliği ücreti kendi dönemlerinde düşürüldüğünü belirten Orman, "Şu anda ücretin artırılması ya da korunması gibi durumlar var ama ben bu konuda herhangi bir yönlendirme yapmak istemiyorum. Bu konuya Genel Kurul karar verecektir" şeklinde konuştu.
Başkan Fikret Orman’ın konuşmasından sonra 2013 Yılı Revize Bütçesi’nin oylamasına geçildi ve kongre üyeleri oy birliği ile bütçeyi kabul etti.
(İHA)