BIST 9.717
DOLAR 32,57
EURO 34,97
ALTIN 2.444,80
HABER /  GÜNCEL

Bayıldığı için ölmekten kurtuldu!

Şeker hastası adam baygınlık geçirince ölmekten kurtuldu. Buna en çok sevinense iki çocuğu ve karısı oldu.

Abone ol

Şanlıurfa'da 4 kişilik bir aile babası, borçları yüzünden intihara teşebbüs etti.

Şanlıurfa'da, peş peşe yaptığı işlerin tamamında iflas eden ve çevresine yüklü miktarda borçlanan 38 yaşındaki Bilal B. 2 çocuğu ve eşinin gözleri önünde 8 katlı bir iş merkezinin çatısından atlamak istedi.

Polisin ikna çabalarına olumsuz yanıt veren Bilal B., şeker hastalığından dolayı baygınlık geçirince kurtarıldı.

Olay, saat 15.00 sıralarında bir iş merkezinde meydana geldi. İddiaya göre, iş merkezinin çatısına çıkan bir kişinin intihar girişiminde bulunduğunu görenler, durumu polise bildirdi.

İhbarın ardından çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık görevlisi, iş merkezine yönlendirildi. Çok sayıda meraklının da toplandığı iş merkezinin önünde alınan önlemlerin ardından polisler, iş merkezinin çatı katına çıktı.

Yukarıya çıkan polisler, çatı katının girişinde oturup ağlayan bir kadın ile 2 çocuğu da fark etti. Bekleyenlerin, intihar girişiminde bulunan Bilal B.'nin eşi ve çocukları olduğu saptandı.

Eşinin son zamanlarda, akraba ve yakınlarından borç para alarak demir doğrama ve lokanta işlerine girdiğini, ancak açtığı 3 işletmenin de iflas ettiğini söyleyen 33 yaşındaki Necla B., “Borçlularımız her gün paralarını istiyordu. Bugün de yine borçlu olduğumuz kişilerden bize biraz süre vermelerini istemek için evimizden kent merkezine geldik. Ancak, olumsuz yanıt alınca eve dönerken, eşim birisini göreceğini söyleyerek bizi iş merkezinin çatı katına çıkardı. Kapalı olan kapının kilidini kırdı ve intihar edeceğini söyledi. Kendisine yalvardık ama bizi içeri almadı, korkup ağlarken siz geldiniz” dedi.

Necla B. ve beraberindeki çocukları, teselli edildikten sonra Sarayönü Polis Merkezi'ne götürüldü. Bu sırada işlerinin sürekli ters gittiğini, borçlarından dolayı intihar etmek istediğini söyleyen Bilal B. ise polisler tarafından ikna edilmek istendi. Uzun süre yanına kimseyi yaklaştırmayan Bilal B., ‘Gelmeyin atlayacağım’ diye bağırdığı sırada birden yere yığıldı.

Şeker hastası olduğu öğrenilen ve aniden bayılan Bilal B.'ye, hazır bekleyen sağlık görevlileri tarafından müdahale edildi. Bir süre sonra kendine gelen ve kendisine yardımcı olunacağı söylenerek sakinleştirilen Bilal B., polisler tarafından aşağı indirildikten sonra ambulansla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.