BIST 9.928
DOLAR 32,45
EURO 34,77
ALTIN 2.440,42

Ay Aslan burcuna geçiyor

Özgüvenimizin yükselebileceği bu saatlerde kişisel isteklerde aşırıya kaçabilir, müsrif davranışlarda bulunabiliriz.

Bugün 9 Kasım Perşembe... Jüpiter günündeyiz...

Yengeç burcundaki Ay sabah 08:15’de Koç burcundaki Uranüs ile dik açı yapacak ve ardından boşluğa girecek. Güne huzursuz ve endişeli başlayabilir, heyecanlı durumlarla karşılaşabiliriz. Günlük planlarımızı değiştirecek ani gelişmeler de olabilir.

Sabah ve öğle saatlerinde daha sakin ve sabırlı kalmaya çalışmalıyız. Özellikle yakın çevremiz ve aile üyeleri ile olan ilişkilere daha dikkatli ve özenli yaklaşmalıyız.

Ay 15:30’da Aslan burcuna geçecek. Akşam saatlerinde ise Ay, Akrep burcundaki Venüs ve Jüpiter ile dik açı yapacak. Özgüvenimizin yükselebileceği bu saatlerde kişisel isteklerde aşırıya kaçabilir, müsrif davranışlarda bulunabiliriz. Eğlence ve keyif ihtiyacımızın artması sosyal yaşam, ilişkiler, cinsellik, yeme içme gibi konularda hareketliliği arttırabilir.

Bugün Akrep burcundaki Güneş ve Oğlak burcundaki Plüton arasında oluşacak uyumlu görünüm güçlü ve otoriter kişilerden, eril fifürlerden destek görmemizi sağlayabilir. Özellikle iş, kariyer gibi alanlarda istikrarlı ve güvenli hareket edebiliriz.