BIST 9.821
DOLAR 32,58
EURO 35,05
ALTIN 2.459,31
HABER /  SEÇİM

Ataşehirliler yeniden Battal İlgezdi dedi

Belediye Başkanı Battal İlgezdi, şuan seçim olsa 20 bin oy daha fark atacaklarını ifade etti.

Abone ol

CHP İlçe Örgütü, Battal İlgezdi’nin kazandığı ikinci zaferi Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu’nda düzenlediği bir kokteyl ile kutladı.

Burada konuşan Başkan İlgezdi, Cumhuriyet Halk Partisi’nin büyüklüğünden bahsederek, “Bugün bu koltukta oturuyorsak, CHP’nin sayesinde buradayız. Bu seçim Battal İlgezdi’nin değil, örgütün zaferidir. Özellikle Genel Başkanım Kemal Kılıçdaroğlu’na, İlçe Başkanım Hakkı Altınkaynak’a,İlçe Örgütüme ve destek veren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

img_7537.jpg

Makamların geçici olduğunu, kalıcı ve baki olanın parti olduğunu vurgulayan İlgezdi, “Partim beni aday göstermeseydi de ben aday olan arkadaşımla 24 saat çalışacaktım. Biz Ataşehir’de hiçkimseyi ötekileştirmedik. Bizim ayrıcalığımız ve özelliğimiz; türbanlıyı da türbansızı da aynı yere koyduk. Bu dönemde Ataşehir’de hep beraber çalışacağız.” diye konuştu.

Her ayın ilk cuması bu salonda halk ile beraber halk günü yapacağına vurgu yapan İlgezdi, burada halkın sorunlarını dinleyip mahalle temsilcileri ile birlikte çözüme kavuşturacaklarını söyleyerek sözlerine şöyle devam etti:

Ben adaylık sürecinde ahlaklı ve temiz bir seçim kampanyası yürüteceğimi söyledim. Ama onlar her türlü çirkefliği, yalanı, sahtekarlığı yaptı. Halkımız, onlara cevabı sandıkta verdi. 2011 milletvekili seçimlerinde CHP’nin oyu 87 bin, AKP’nin oyu 106 bin idi. Seçimi kazanacaklarını zannettiler. Öyle bir şey yok. Ataşehir burada, biz buradayız, siz de buradasınız. Şuan seçim olsa iddia ediyorum 20 bin oy daha fark atarız" dedi.

Atadığım belediye başkan yardımcıları odalarında kapalı kalmayacak, sokağa çıkacak. Kapısı kapalı olan, işini yapmayan müdürleri de iki gün sonra görevden alacağım. Belediye’de her aileden sadece bir kişi çalışacak. Bir insan kendi içinde adaleti sağlayamaz ise halka adaleti veremez. Belediye Meclis Üyelikleri görev yerleridir, geçim kaynağı yerleri değildir. İşini yapmayan kim varsa kapının önüne koyacağım.

img_7506.jpg 

Ben ihanetçilerin listesini de çıkardım. Muhtarlara çok emek verdim. Ancak bazı muhtarlar yanımda gibi gözüküp dışarıda vatandaşa bana oy vermemelerini söylüyor. Bizim iyiliklerimize ihanet ile karşılık verenler artık belediyenin kapısından içeri giremeyecek” dedi.

 Konuşmaların ardından pasta kesilerek kokteyle geçildi. Ataşehirliler, Özcan Türe’nin seslendirdiği türkülere halaylar ile eşlik ederek zaferlerini coşku ile kutladılar.

 Kaynak: Ataşehir.com