BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

ASKER KONVOYUNDA KAZA: 1 ÖLÜ

Antalya’da, asker uğurlama konvoyunda meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti. <br/>Edinilen bilgiye göre, kaza, saat 21.30’da Antalya...

Abone ol

Antalya’da, asker uğurlama konvoyunda meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, kaza, saat 21.30’da Antalya Çevreyolu hal kavşağında meydana geldi. Antalya Su ve Atık Su İdaresi’nde (ASAT) sayaç okuma görevlisi olarak çalışan Abdullah Genç (21), Hatay Serinyol’a askere gidecek olan arkadaşı Nuri Akil’i uğurlamak üzere kız arkadaşıyla birlikte Antalya Otogarı’na gitti. Arkadaşını şehirler arası yolcu otobüsüne bindiren Abdullah Genç, otobüsün ardından aracıyla konvoya katıldı. Hal kavşağına geldiği sırada aracın direksiyonunun başına kız arkadaşı Merve S. (21) geçti. Merve S.’nin kullandığı otomobil, iddiaya göre otobüsün önüne geçmeye çalışırken refüje çarpıp yan yattı.
Kazada, Abdullah Genç, kız arkadaşı Merve S ve araçta bulunan 3 kişi yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ağır yaralı olarak Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan Abdullah Genç’in hastanede kalbi durdu. Sağlık ekiplerince tekrar çalıştırılan Genç’in kalbi, bir süre sonra yine durdu. Tüm müdahalelere rağmen Genç, kurtarılamadı. Abdullah Genç’in cenazesi, yapılan otopsinin ardından Adli Tıp morgundan ailesi ve yakınları tarafından alınarak toprağa verilmek üzere Elmalı ilçesine götürüldü. Aracı kullanan Merve S.’nin kolunda kırık olduğu öğrenildi.
Öte yandan Abdullah Genç’in bir süre önce sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta paylaştığı "Gençliğine güvenip de vakit çok erken derken; bir bakmışsın elveda bile diyememişsin…" yazısı arkadaşları ve yakınlarını üzüntüye boğdu.
(İHA)