BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Arkadaşı ile yeğeni Filiz Aker'in Vatan Şaşmaz'la ilişkisini anlattı!

Vatan Şaşmaz'ın Filiz Aker tarafından öldürülmesinin ardından Filiz Aker'in çok yakınında bulunan bir arkadaşı konuştu. Filiz Aker'in yeğeni oryantal Dora da, Aker'le oteldeki son konuşmalarını basın mensuplarına anlattı.

Abone ol

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz 13 Eylül 2015 tarihinde, bir yıldır birlikte olduğu mimar Yasemin Adalı ile evlenmişti. Ancak bir süredir eski manken Filiz Aker ile birliktelik yürütüyordu. 1963 doğumlu Filiz Aker'in Amerika'da yaşadığı, yaklaşık 1 aydır Türkiye'de bulunduğu öğrenildi.

Aker, Instagram hesabından Vatan Şaşmaz ile olan fotoğraflarını da paylaşmıştı.

AKER'İN ARKADAŞI KONUŞTU

Vatan Şaşmaz ile Aker'in ilişkişinin olduğunu öne süren katilin kadın arkadaşı şunları söyledi:

"FİLİZ AKER AMERİKA'DA İNTİHARA KALKIŞTI"

"Vatan Şaşmaz ile Filiz Aker’in daha önce ilişkisi vardı. Vatan Şaşmaz ile evlenmeden önce de beraber oluyorlar. Filiz Aker, Amerika’da intihara kalkıştı. Hatta Vatan, evli iken Filiz Aker’e 'Görüşelim' diye yazıyordu.

"7 YIL ÖNCE ASANSÖRDE TANIŞTILAR"

Daha önce İstanbul’un ünlü bir sitesinde komşulardı. 7 yıl önce asansörde tanıştılar. Sonra görüşmeye başladılar. Filiz Aker, Vatan Şaşmaz’a aşık oldu.

"YAŞ FARKINDAN DOLAYI VATAN ŞAŞMAZ İLİŞKİYE KARŞI ÇIKTI"

Aralarındaki yaş farkından dolayı Vatan Şaşmaz bu ilişkiye karşı çıktı. Vatan Şaşmaz bu sıra ünlü bir şarkıcının kızı ile nişanlandı. Bundan dolayı Filiz Aker bunalıma girdi.’’

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz öldürüldü!

Milliyet'in haberine göre; Filiz Aker’in 3 defa intihara teşebbüs ettiği iddia edildi. Filiz Aker’in 2 yıl önce borsada bütün parasını kaybettiği ve bu yüzden bunalıma girdiği belirtildi.

Filiz Aker’in zengin bir kadın olduğu Vatan Şaşmaz’a maddi yardımda bulunduğu ortaya atılan iddialar arasında...

AKER'İN YEĞENİ ORYANTEL DORA DA KONUŞTU

Filiz Aker'in yeğeni oryantal Dora, Aker'le oteldeki son konuşmalarını Hürriyet muhabiri İsmail Bayrak'a anlattı.

Filiz Aker’in yeğeni Dansöz Dora şöyle konuştu:

“Cafedeydik. Oturuyorduk duygusal konuşmalar yapıyordu. Çok mutluyum diyordu. Hiç bu kadar mutlu olmadım ama benim mutluluğum seni üzebilir sakın üzülme falan filan diyordu. Bir yarım saat yukarı çıkacağım bir arkadaşımla görüşeceğim dedi. 10 dakika geçti aradım geliyor musun canım dedim, geliyorum dedi. Sonra yine zaman geçti aradım telefonu kapalıydı. Otelden de aradım. yukarı çıktım kapıyı çaldım kimse açmıyor. Teyzeme ona ulaşamıyorum dedim. Güvenlik aldık resepsiyondan. Kapıyı açtırdık. Üst kilit kilitliydi. Kapı açılınca baktık yerde yatıyor Vatan. Kırmızı gömlekli kotlu birini gördük herhalde Vatan’dır bu dedik. Teyzemle Vatan’ın ilişkisi çok daha öncesine dayanıyor şu anda öyle bir şey yoktu. Yeni bir ilişki yoktu. Neden Vatan’la buluştu bilmiyorum. Hiç bir şeyden haberim yok.

"YILLARDIR PLATONİK AŞIKTI"

Teyzem yıllardır Vatan’a aşıktı platonik olarak. İnan teyzeme üzülüyorum. ama o kadar da çok Vatan’a üzülüyorum ki. Eşi hamile miymiş onu da bilmiyorum. Sadece bana yarım saat yukarı çıkıyorum diye diretti. Bir arkadaşım dedi geliyorum dedi. Teyzem uzun zamandır burada kalıyordu. Yaklaşık bir senedir falan. Ben de Ahmet’le evlenince buradan gelin çıktım.

Vatan Şaşmaz’ın ölüm haberi ünlüleri yasa boğdu!

"İKİ SENEDİR TEYZEM BU OTELDE KALIYORDU"

Teyzemde tutku halindeydi. Vatan’ın hiçbir suçu yok. Teyzemin bitmeyen bir Vatan aşkı vardı. Teyze saçmalama derdim. 'Karısını boşayacak benimle evlenecek' derdi. Neden böyle oldu hiç bilmiyorum. Yerde bir adam yatınca Vatan’a olan aşkını bildiğimden odur dedim. Teyzeme çok üzüldüm ama Vatan’a 10 kat daha üzüldüm. Neredeyse iki senedir teyzem bu otelde kaldığından (silahı öyle sokmuş olabilir diyor)... “