BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Ankara'da patlamada ölenlerin isimleri ve yaralıların kimlikleri

ANKARA'daki patlamada ölenlerin isimlerini belirleme çalışması sürüyor. Ankara Valiliğinin ölü ve yaralıların kimliklerini liste halinde yayınlaması bekleniyor.

Abone ol

ANKARA patlamasında yaşamını yitirenlerin sayısı sürekli artarken ölenler isimlerini belirleme çalışması sürüyor. Ankara Valiliği'nin ölü ve yaralıların isimlerini belirleyerek liste halinde yayınlaması bekleniyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, patlamada ölenlerin büyük bir kısmının asker olduğunu söyledi. Şimdiye kadar ölenlerin isimlerine dair TSK tarafından açıklanmış bir liste bulunmuyor. Genelkurmay'ın aileleri bilgilendirdikten sonra ölenlerin isimlerini vermesi beklenilor.

ANKARA'DA ÖLENLERİN İSİMLERİ AÇIKANDI İŞTE LİSTE!

ANKARA PATLAMASI ÖLÜ SAYISI KAÇ OLDU?

Başbakan Davutoğlu, Ankara saldırısında ölenlerin isimlerini Genelkurmay'ın yazılı olarak açıklayacağı bildirdi.

 Ankara'daki saldırıda ölü sayısı hakkındaki son bilgiyi Bakan Numan Kurtulmuş verdi. Bakan Kurtulmuş ölenlerin sayısını "Bugün Ankara'da 18.31 sırasında İnönü Bulvarı üzerindeki kırmızı ışıkta askeri personelimizi taşıyan servis araçlarının durduğu bir esnada bombalı bir araçla yapılan saldırı sonucu maalesef şu andaki belirlemelerimize göre 28 vatandaşımızı kaybettik" diyerek duyurdu.

SAĞLIK BAKANI : ÖLENLERİN SAYISI...

ankaradaki patlamada ölenlerin isimleri ve kimlikleri tam liste yaralilarSağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Ankara patlamasının hemen ardından hastanelere giderek bilgi aldı. Bakan Müezzinoğlu, "14 hastanede 61 yaralımız var, olay yerinde de patlamanın olduğu araçta 28 vefatımız olduğu yönünde bilgiler geliyor" dedi.

ANKARA PATLAMASININ GÖRÜNTÜSÜ

Ankara'daki patlamanın video görüntüsü de ortaya çıktı. Mobese kamerasındaki Ankara patlamasının görüntüsünde bir aracın servis aracının yanından geçişi sırasında infilak edişi görülüyor. İşte Ankara saldırısının görüntüsü;

ANKARA SALDIRISININ İLK GÖRÜNTÜSÜ

ANKARA saldırısında servis araçları alevler arasında kalırken o anların görüntüsü de kameralara yansıdı.