BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,73
ALTIN 2.441,00
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

'Akilah' Azra Kohen'den beklenen bir kitap: Aeden

Kâinatın bütün dillerine çevrilmesi gereken bir kitap bu okuyacağınız... İnsanoğlunun son Kitap’ı, son şansı... Belki de aslında ilktir kim bilir ancak gerçek şu ki: Zamanı gelmişti!

Abone ol

Aeden, sakinlerinin kendi mükemmel versiyonlarına ulaşabilmeleri için onları her anlamda beslemek üzere “Usta” tarafından dizayn edilmiş, mükemmelliğe adanmış bir gezegendir.

Aeden’de yaşayan 18 farklı türün arasında sadece tek bir “insan” ailesi vardır.

Anne, baba ve 2 oğuldan oluşan bu insan ailesinin yanına yıllar önce getirilen kız çocuğu Numi ve ailenin büyük oğlu Sonje’nin macerası, onları Dünya gezegenine gelmek zorunda bırakan olaylar zinciriyle başlar. Ve her şeyin birbiriyle bağlantılı olduğu evrende, Sonje ve Numi’nin dünya düzenini değiştiren İNSANLIKLARININ etkisinde sayfa sayfa sürüklenirken, hayatımızı köklü bir şekilde değiştirecek onlarca gerçeğin de farkına varırız! Aeden belki tek başına bir kitap olarak dünyayı değiştiremeyecek ama okurunu satır satır kökten etkileyecek.

Fantastik gerçekçiliğe çok güzel bir örnek olan Aeden, insan yaşamının gelişmesini, insanın daha anlamlı bir varlığa dönüşmesini engelleyen “normalize edilmiş saçmalıkları” okuru hayrete düşürecek bir gerçekçilik, sürükleyicilik ve heyecanla dile getiren, onaylanmış bilimsel verilere dayandırılarak yazılmış bir romandır.

Gerçeğin masalıdır Aeden.

AZRA KOHEN

Çok satanlar listesinden inmeyen Fi, Çi, Pi serisinin başarılı yazarı Azra Kohen, Pozitif Psikoloji’nin Biopscyhosocial Ekolü’nden gelen bir davranış bilimci ve araştırmacıdır.

İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü ile başladığı eğitimine, Ottowa Üniversitesi Ekonomi ve Liverpool Üniversitesi Psikoloji bölümlerini de katarak halen Liverpool Üniversitesi’nde Biopsychosocial Mastırı programı ile devam etmektedir. Daimi bir öğrencidir.