BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

AK Parti ve Hakan Şükür arasında atışma!

4 eski bakan ile ilgili TBMM'deki görüşmeler sırasında AK Parti sıralarında "Hoş geldin Torinolu..." yazan kağıtlar dikkat çekerken Hakan Şükür'den jet yanıt geldi...

Abone ol

4 eski bakanla ilgili Meclis Soruşturma Komisyon Raporu görüşmelerinde, AK Partili milletvekilleri, grup sıralarına “Hoş geldin Torinolu...” yazılı kağıtlar bıraktı. Şükür ise AK Parti'ye Twitter'dan yanıt verdi.

TBMM’de dört eski bakanın Yüce Divan’a gönderilip gönderilmemesi ile ilgili TBMM Genelkurulu’ndaki görüşmeler sırasında Ak Parti milletvekilleri, partilerinden istifa eden Hakan Şükür için beyaz kağıda yazdıkları “Hoşgeldin Torinolu” notunu sıraların üzerine bıraktılar.

"TORİNOLU ŞABAN" LAKABI

Bilindiği üzere eski milli futbolcu Hakan Şükür, Torino futbol takımının formasını giymişti. Daha sonra yurda geri dönen Şükür için bazı taraftarlar "Torinolu Şaban" lakabı kullanmıştı.

TWİTTER'DAN YANIT VERDİ: HOŞBULDUK HIRSIZSEVİCİLER!

Hakan Şükür ise AK Parti'li vekillere Twitter hesabından cevap verdi. Şükür, "Meclis çatısı altındaki seviyeye bak, troll vekiller;)) Çok güldüm; Troll vekiller "Hoş geldin Torinolu" yazmışlar. "Hoşbulduk hırsız seviciler" desem yeri;). Vatanı satmadık,bayrak dalgalandırdık! Hırsız aklamadık,halkın yanında yer aldık! Şükür Allah'a!!!​" sözleriyle AK Parti'li vekillere yanıt verdi.



MECLİSTE HAKAN ŞÜKÜR EYLEMİ FOTOGALERİ