BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SEÇİM

Ak Partili Babuşçu'dan şok Sarıgül iddiası

CNNTürk'te yayınlanan 'Hafta Sonu Keyfi' programında Hakan Çelik'in konuğu olan Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, canlı yayında ilginç bir iddia ortaya attı.

Abone ol

CNNTürk'te yayınlanan 'Hafta Sonu Keyfi' programında Hakan Çelik'in konuğu olan Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, canlı yayında ilginç bir iddia ortaya attı.

Babuşçu, Mustafa Sarıgül'ün oğlunun yanında çalışan kişilerin oğlunun kullandığı araçla Bakırköy'deki AK Parti afiş ve pankartlarını kestiğini söyledi.

İşte Babuşçu'nun canlı yayındaki o açıklamaları...

MAZLUMİYET ALGISI YARATIYOR

"Sayın Sarıgül, dün sizin yayınınızda bitirimvari bir üslupla şunu ifade etti: "Bizim afişlerimizi, pankartlarımızı kesiyorlar sabaha kadar." dedi… Yok böyle bir şey. Bu ajite ederek, algıya dönük bir politika… Bir mazlumiyet algısı oluşturulmaya çalışılıyor.

AFİŞLERİ YASAK OLMASINA RAĞMEN DURUYOR

İstanbullular yoğun oldarak kullandıkları Barbaros bulvarında, Taksim Şişli arasında afişleri var. Ana arter olmasından ötürü, yasak olmasına rağmen. Ana arterlerde büyükşehir müdahale edebilir. Ama bugün de geçerken bakın orada. Ama yavuz hırsız misali hareket ediyor.

OĞLUNUN YANINDA ÇALIŞAN KİŞİLER...

Biz Sarıgül'ün sokağa sürdüğü bir takım tiplerin bizim adaylarımızın pankartlarını kesme, pankart üzerinde tahrifat yapma eylemlerini çok gördük. Hatta Bakırköy'de, karakola da intikal etti bu durum. Sayın Sarıgül'ün oğlunun kullandığı bir araçla, onun yanında çalışan kişiler Bakırköy'de bizim adayımızın pankartını yırtarken, polis tarafından yakalandı. Karakolda bunlar tutanağa geçti. O kişiler de Sarıgül'ün oğlunun yanında çalıştıklarını itiraf ettiler.

Bu bu kadar açık. Bu kesin, karakol tutanaklarında, zabıtlarında olan bir şey. Ama bizim tarzımız bu değil.