BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,74
ALTIN 2.439,48

Ailemiz ön plana geçebilir.

Ay sabah 04:50’de Yengeç burcuna geçecek. Değişen enerjilerle birlikte özel yaşamımız, evimiz, ailemiz ön plana geçebilir.

Bugün 30 Nisan Pazar... Güneş günündeyiz...

İkizler burcundaki Ay 00:29’da Yay burcundaki Satürn ile karşıt açı yapacak ve boşluğa girecek. Gece saatlerinde ciddi ve karamsar enerjiler yalnız kalma eğilimini arttırabilir.

Ay sabah 04:50’de Yengeç burcuna geçecek. Değişen enerjilerle birlikte özel yaşamımız, evimiz, ailemiz ön plana geçebilir.

Sabah erken saatlerde Ay, Koç burcundaki Venüs ile dik açı yapacak. Ruhsal olarak keyifsiz ve huzursuz hissedebiliriz.  Yakınlarımızın ilgi ve şefkatine daha fazla ihtiyacımız olabilir. Günün erken saatlerinde annemiz, eşimiz, aile ve çevremizdeki kadın figürlerle ilişkilere dikkat etmeliyiz.

Satürn ve Chiron arasında oluşacak dik açı olgun yaştaki kişilerle ilgilenmemizi, yardım etmemizi gerektirebilir. Eklem, diz, diş ve kemik ağrıları ve buna bağlı bazı kronik sorunlar nüksedebilir.

Akşam saatlerinde ise Ay, Boğa burcundaki Güneş ile uyumlu görünüm yapacak. Daha huzurlu olabileceğimiz bu saatlerde karşı cinsle ilişkilerimiz de olumlu ilerleyebilir. Sevdiklerimiz ve aile üyelerimizle biraraya gelip keyifli yemek toplantıları yapabiliriz.