BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,73
ALTIN 2.439,55
MEDYA

Adnan Oktar'dan başörtüsüyle ilgili skandal ses kaydı!

Twitter'da 'Kedileaks' hesabı Adnan Oktar'a ait olduğu iddia edilen ve başörtüsüyle eşcinselliğin bağlantı kurulduğu küfür içerikli bir ses kaydı paylaştı.

Adnan Oktar bir süre önce kediciklerin yayındaki dansları sebebiyle RTÜK'e yoğun şekilde şikayet edilmiş, A9 TV'ye konuyla ilgili ceza gelmişti.Oktar'a ve yanındaki birçok kişiye, bir süre önce yanından kaçan Ceylan Özgül'ün şikayeti üzerine mahkeme tarafından uzaklaştırma kararı verilmişti. 'Kedicik' krizi yaşayan Adnan Oktar bu kez cemaati deşifre ettiğini iddia eden 'Kedileaks' hesabının paylaştığı ses kaydı ile gündeme geldi.

Adnan Oktar ve kedicikler arasında geçtiği iddia edilen ses kaydında, başörtüsüyle ilgili skandal ifadeler yer alıyor. Kedileaks hesabı, söz konusu ses kaydını "İşte Adnan Oktar'ın homoseksüelliğe karşı getirmiş olduğu çözüm. Meğer eşcinselliğin sebebi tesettürlü kadınlarmış! Kadınlar tesettürden çıkıp kedicikler gibi açılıp saçılırsa memlekette eşcinsel kalmazmış" ifadelerini kullanarak paylaştı.

Oktar'a ait olduğu öne sürülen ses kaydında eşcinsellik ile tesettür arasında bağlantı kuruluyor. Kadınların kapalı olmasının eşcinselliğe neden olduğunu söyleyen Oktar'ın bu sırada küfürlü ifadeler kullanması dikkat çekiyor.

Sitene Ekle