BIST 9.705
DOLAR 32,53
EURO 34,86
ALTIN 2.430,14
GÜNCEL

Kosta Rika'daki rodeo şovunun sonu kötü bitti

Kosta Rika'da yapılan bir rodeo gösterisinde beklenmeyen olay yaşandı. Boğanın dengesini kaybetmesi sonucu düşen adam kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Yaşanan o anları görüntüsü kameraya yansıdı.

Kosta Rika'da rodeo gösterisi yapan 28 yaşındaki adam, boğanın üzerinde dengesini kaybedince düştü. Görüntülerde rodeo gösterisi yapan adam, arenada boğaya tutunmaya çalışırken, kızgın boğa dengesini kaybediyor ve 28 yaşındaki adamın üzerine düşüyor. Rodeo yapan adam orada hareketsiz kalıyor. Hemen adamın yardımına koşan etrafta bulunan kişiler adamı hastaneye kaldırdı. Yetkililer, adamın vücudunda eziklerin meydana geldiğinin bilgisini verdi. Ancak 28 yaşındaki rodeocu tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Sitene Ekle
Etiketler