BIST 9.878
DOLAR 32,54
EURO 34,96
ALTIN 2.456,28
HABER /  SEÇİM

2015 genel seçim sonuçları CHP'nin oy oranı tahmini

2015 genel seçimlerine 17 gün kala Kılıçdaroğlu CHP'nin son oy oranını açıkladı. Kılıçdaroğlu'na göre CHP yüzde 30'u geçti; yüzde 35'e gidiyor...

Abone ol

7 Haziran seçimlerine sayılı günler kala, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin oy oranına ilişkin olarak, “Yüzde 30’u geçtik. Seçimlere kadar yüzde 35’i yakalayacağız” dedi.

YARIN "YÜZYILIN PROJESİ"Nİ AÇIKLAYACAK

Kılıçdaroğlu dün Hürriyet Ankara Bürosu’nun ev sahipliğini yaptığı kahvaltıda seçim sürecine ilişkin açıklamalar yaptı.

Kılıçdaroğlu, yarın İstanbul’da açıklayacağı ve ‘Yüzyılın Projesi” olarak nitelendirdiği seçim vaadiyle ilgili de “Gerçekten yüzyılın projesi, ekonomi dolayısıyla istihdamı da kapsayan bir proje. Derinliği olan bir proje, uçuk kaçık bir proje değil. İnanarak ‘Yüzyılın Projesi’ diyoruz. Toplumun tüm kesimlerine hitap edecek bir proje” dedi.

kemal-kilicdaroglu.20150520100334.jpg 

MİTİNG ÖNCESİ ANKET

Kılıçdaroğlu, miting öncesi parti görevlilerinin miting alanında küçük bir anket düzenlediğini, bu anketle de hangi vaatlerin ilgi çektiğiyle ilgili sorular soruldupğunu belirterek, bu anket sonuçlarının miting alanında yapacağı konuşma kendisiyle paylaşıldığını ve kendisinin de konuşmasını bu sonuçlara göre şekillendirdiğini belirtti.