BIST 9.717
DOLAR 32,57
EURO 34,97
ALTIN 2.446,11
HABER /  GÜNCEL

2 milyon doların ateşinde yemek pişirdi

Dünya bu baronun yaptığını konuşuyor. Dünyanın en ünlü uyuşturucu baronunun oğlundan inanılmaz iddia.

Abone ol

Kolombiyalı uyuşturucu baronu Escobar’ın, saklandığı bir dağ evinde, kız kardeşinin donmaması için 2 milyon dolar nakit parayı yaktığı öne sürüldü.

Dünyanın en ünlü uyuşturucu baronu sayılan Kolombiyalı Pablo Escobar’ın oğlu Sebastian Marroqum, 15 yıl önce Medellin kentinde polisle girdiği çatışmada öldürülen babasının, bir gece saklandıkları dağ evinde kız kardeşinin soğuktan donmaması için 2 milyon dolar nakit parayı yaktığını öne sürdü.

BANKNOTLARIN ATEŞİNDE YEMEK PİŞİRDİLER

Adını Juan Pablo Escobar olarak değiştiren Marroqum, Kolombiyalı magazin dergisi ‘Don Juan’a verdiği röportajda, banknotların ateşinde yemek pişirdiklerini söyledi.

TAKSİ FİRMASI KURDU

Medellin’de kurduğu uyuşturucu imparatorluğu sayesinde 27milyarı aşan bir
servet elde eden Escobar, 1989’da Forbes Dergisi’nde dünyanın en zengin 7’nci ismi ilan edilmişti.Marroqum, güvenliği için her türlü önlemi alan babasının, Medellin’e gelen yabancılardan haberdar olmak için kendi taksi firmasını kurduğunu belirtti. 1991’de hükümetle yaptığı anlaşma doğrultusunda hapse giren, ancak ABD’ye iadesi gündeme gelince firar eden Escobar, Amerikan ordu güçlerinin de katıldığı bir operasyonda öldürülmüştü.

Kaynak: Gazete Habertürk