BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

11'de 11 yapar G.Saray’ı geçeriz

Fenerbahçe'de 6-1'lik Gençlerbirliği galibiyeti sonrası camiada yüzler gülüyor.

Abone ol

G.Birliği galibiyeti için "Futbolcular yüreklerini ortaya koydu" diyen Fenerbahçe Asbaşkanı Nihat Özdemir, "Bu takım böyle oynasın kalan tüm maçlarını kazanıp şampiyon olur" iddiasında bulundu.

Fenerbahçe'de 6-1'lik Gençlerbirliği galibiyeti sonrası camiada yüzler gülüyor. Fenerbahçe Başkanvekili Nihat Özdemir, Gençlerbirliği karşısında özledikleri Fenerbahçe'yi izlediklerini söyledi. Çok keyifli bir 90 dakika yaşadıklarını belirten Özdemir, "Bizim de zaten özlediğimiz Fenerbahçe bu. Şu an yönetiminden futbolcusuna, malzemecisinden taraftarına kadar herkes birlik ve beraberlik içinde. Bazı maçlar takımlar için çıkış başlangıcıdır. Gençlerbirliği maçı da play-off ile birlikte 11 maç için bir çıkışın göstergesi olacaktır. Bu Fener hep böyle oynasın 11'de 11 yapacak ve şampiyon olacak" diyerek iddialı konuştu. 

FUTBOLCULARIN ALACAĞI YOKTUR

Özdemir, Fenerbahçe'nin futbolcularına borcu olduğu yönünde çıkan haberler için de, "Bu tip haberler maksatlı çıkarılıyor. 3 Temmuz'dan bugüne kadar hiçbir futbolcumuzun transfer ya da prim alacağı yoktur. Hepsi kuruşu kuruşuna, zamanında ödenmiştir. Bunun tersi haberler, kulübümüzü yıpratmak içindir. Taraftarlarımızın içi rahat olsun" dedi.