BIST 9.525
DOLAR 32,61
EURO 34,79
ALTIN 2.503,17
HABER /  MEDYA

Zuhal Topal'la Sofrada Sinem Öztürk kimdir kaynanası Nazmiye Hanım nereli

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmacıları arasında bulunan Sinem Öztürk ve kayınvalidesi Nazmiye Hanım merak ediliyor. Peki Zuhal Topal'la Sofrada Sinem kimdir kaç yaşında? Nazmiye hanım nereli? İşte Zuhal Topal'la Sofrada'da 24 Ekim 2018 tarihinin yarışmacıları...

Abone ol

Fox TV'nin sevilen yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'da 22-27 Ekim tarihleri arasında ter dökecek olan Sinem Öztürk ve kayınvalidesi Nazmiye Hanım kimdir? Gelin hep beraber yeni yarışmacıları tanıyalım:

Sinem Öztürk ve Kaynanası Nazmiye Hanım Kimdir?: 25 yaşındaki Sinem, haftanın üçüncü gününde yarışıyor. 4 yıllık evli olan yarışmacı, 2 aylık hamile. Sinem mutfakta sürprizlerle dolu olduğunu iddia ediyor. Kayınvalidesi Nazmiye Hanım ise sessiz sakin ama sözünün eri birisi olduğunu dile getiriyor.

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmacıları Duygu kimdir Nurten Hanım nereli Zuhal Topal'la Sofrada yarışmacıları Duygu kimdir Nurten Hanım nereli Zuhal Topal'la Sofrada yarışmacıları Duygu kimdir Nurten Hanım nereli Zuhal Topal'la Sofrada yarışmacıları Duygu kimdir Nurten Hanım nereli HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Zuhal Topal'la Sofrada Formatı: Dual Yapım tarafından hazırlanan program, hafta içi her gün ekranlara geliyor. Zuhal Topal yarışmacıların evlerine konuk oluyor ve gelinler kaynanalar takım halinde yarışıyor. Zuhal Topal'la Sofrada'ya Gelinim Mutfakta programının eve gidip gelmeli formatı diyebiliriz.