BIST 9.557
DOLAR 32,49
EURO 34,77
ALTIN 2.490,04
HABER /  MEDYA

Zuhal Topal panikledi eşi Korhan Saygıner haberi ne?

Zuhal Topal - Seda Sayan ve Esra Erol kavgasında 'eşler' perdesi açılıyor. Zuhal Topal eşi korhan Saygıner hakkında bir haber kaseti hazırlandığını öne sürdü. Peki Korhan Saygıner haberi ne?

Abone ol

Ekranların en çok reyting alan 3 izdivaç programının sunucu ve yapımcıları arasındaki 'rant' kavgası büyüyor. Zuhal Topal - Esra Erol ve Seda Sayan arasındaki kavganın ikinci raundunda 'eşler' perdesi açılıyor.

Zuhal Topal bugüne kadar hakkında çıkan iddialarla dalga geçmeyi tercih etmiş ve ekrandan hiç konuşmamıştı. Bu kez Zuhal Topal hazırlanan haber sebebiyle paniklemiş olacak ki canlı yayında açıklama yaptı.

EŞİ KORHAN SAYGINER HAKKINDAKİ HABER NE?

Zuhal Topal'in açıklamasına göre hazırlanan haber eşi Korhan Saygıner hakkında. Haberin hayli sansasyonel olacağının işaretini veren Zuhal Topal şunları söyledi;

-"Biz kimsenin adını zikretmiyoruz. Fakat bu suskunluğumuzu farklı anlayıp belli haberler çıkıyor. Bir haber hazırlığındalarmış. Duyum aldık. Haftaya eşim Korhan beyle ilgili bir haber yapmayı düşünüyormuş bu insanlar. Son derece çirkin, son derece yakışıksız bir senaryo ile saldıracaklar. Herkesi Allah'a havale ediyorum. Ancak böyle bir haber yayınlanırsa sonuçlarına katlanırlar, bedelini de öderler" dedi.

ESRA EROL SUÇLAMIŞTI : ZUHAL TOPAL VE KOCASI

Zuhal Topal'ın kocası Korhan Saygıner'in bu kavgadaki rolü Esra Erol'un yaptığı açıklamayla ortaya çıkmıştı. Esra Erol 'Zuhal Topal ve kocası beni bitirmeye çalıyor' diyerek şu iddiaları dile getirmişti;

-"Zuhal Topal ve kocası beni silme olayına dahillerdir. Eski yapımcılarım Zeynep – Onur Peker ile Zuhal Topal beni bitirmeye çalışıyor. Sürekli belaltı çalışması yapıyorlar.

-Öyle bir şey söyleyeceğim ki o 2 karı koca Türkiye'de duramayacak. O zaman Türkiye'de yer yerinden oynayacak. Bu bir tehdit değildir kendi yaşadığım bir olaydır.

ZUHAL TOPAL'IN EŞİ KORHAN SAYGINER KİMDİR?

Peki kimdir Zuhal Topal'ın kocası ne iş yapıyor? Zuhal Topal'ın eşinin ismi Korhan Saygıner.

Zuhal Topal ve eşinin evliliği 8 yıldır sürüyor. zuhal Topal'ın kocası Korhan Saygıner şarkıcı ve müzisyen olarak biliniyor.

Zuhal Topal ve eşi Korhan Saygıner evliliklerinden Lina adında bir kız çocukları bulunuyor.