BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Zitounide boş yok!

Tunuslu futbolcu şimdiye kadar çıktığı her maçta gol attı. Peki amacı ne?

Abone ol

Antalyaspor'un oynadığı 4 lig maçında da gol atmayı başaran Tunuslu golcü Ali Zitouni, amacının oynayacağı tüm maçlarda gol atmak olduğunu söyledi.

Geçen yıl Portekiz'den transfer edilen ama Antalyaspor'da çok fazla varlık gösteremeyen Ali Zitouni, bu yıl Antalyaspor'un vazgeçilmez oyuncusu oldu.

Antalyaspor'un Süper Lig'den düşmesi üzerine, yabancı oyuncu kontenjanı kısıtlanan takımdaki bazı yabancı futbolculardan takım bulmaları istendi. Souza, Almanya'nın Köln takımına kiralık gönderilirken, Ali Zitouni ise kendine takım bulamadı. Antalyaspor'un yeni teknik direktörü Raşit Çetiner, kendine takım bulamayan Ali Zitouni'ye bir şans daha verdi. Zitouni, bu şansı en iyi şekilde değerlendirerek bu yıl Antalyaspor'un oynadığı 4 lig maçında da gol atma başarısı gösterdi. Ali Zitouni, bu sezon gerçek mevkisinde oynadığı için rahat olduğunu ve gol attığını belirterek, ''Amacım oynadığım her lig maçında gol atmak. Bu bir gol de olur birden fazla da. Birden fazla olursa daha mutlu olurum. Takımın galibiyetinde rol aldığım için mutluyum'' dedi. Tunus Milli Takımı'nın da golcüsü olan Zitouni, ülkesinde gol kralı olmuştu.