BIST 10.657
DOLAR 32,13
EURO 34,94
ALTIN 2.433,56
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Zeytinburnu bu yıl da sanata doyacak

Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi, ilçede kültürün ve sanatın öncüsü olmak için çıktığı yolda yeni bir sezona daha heyecanla giriyor.

Abone ol

Geçmiş yıllarda olduğu gibi, çocuk ve yetişkin tiyatroları, sinema gösterimleri, söyleşi programları, konserler, sergiler ve Türk müziği icrasının yapıldığı Nağmedar programları ile dolu dolu bir sezona daha başlıyor.

Merkez sanatı, ulaşılmazlıktan mümkünlüğe dönüştürme çabasını bu yıl da yerine getirmek üzere, 08 Ekim Cuma günü Türkiye Çağdaş Sanatı’nın örneklerinden oluşan “Yedi Ressam” resim sergisi ve ünlü piyanist Tuluyhan Uğurlu konseri ile bir açılış gerçekleştirecek.

Özellikle “yaşayan sanata” yatırım yapan Muharrem Kırdök’ün, 25 yıldır topladığı resimler içinden 7 genç ressama ait eserler 8 Kasım’a kadar görülebilecek.

Sergi açılışı sonrası saat 20.00’de Tuluyhan Uğurlu konseri başlayacak.

Müziğini seyircisinin ayağına götürmek gayesi olan Uğurlu’nun, taptaze albümü "Sonsuza Kadar İstanbul" adını taşıyor. İstanbul'un dününden çok bugününe ve yarınına baktığı albümü için ilk konser olacak.

Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde seçkin davetlilerin katılacağı açılış programı sonrası merkezin etkinlikleri hız kesmeden devam edecek.