BIST 10.186
DOLAR 32,36
EURO 34,69
ALTIN 2.382,79
HABER /  MEDYA

Zeynep Öztürk kimdir maskesi düşüyor mu?

arışması terketmesi ile olay olan Zeynep Öztürk kimdir? Nazlı Hamarat iddia etti Zeynep Öztürk 'ün maskesi düşecek. Zeynep Öztürk ve ailesi ile ilgili sır ne?

Abone ol

Zeynep Öztürk TV8'deki İşte Benim Stilim adını alan Bu Tarz Benim kızlarından en havalısı. Butik sahibi olan Zeynep Öztürk yayını terkederek kriz çıkarmıştı. Peki kimdir Zeynep Öztürk? Nazlı Hamarat ailesi ile ilgili imalarda bulundu ve Zeynep Öztürk 'ün yüzündeki maskeyi çıkaracağını söyledi. Nazlı Hamarat 'ın iddiaları sonrasında Zeynep Öztürk 'ün hayatındaki sır daha da merak konusu oldu.

NAZLI HAMARAT 'IN İDDİASI ZEYNEP ÖZTÜRK KİMDİR AİLESİ İLE İLGİLİ SIR NE?



Bu Tarz Benim yarışmasına damga vuran isimlerden birisi olan Zeynep Öztürk yarışmacılar arasından sıyrılmayı başardı. Son bölümde ise Bu Tarz Benim 'i terketmek istiyorum diyerek Nur Bozar taktiğine başvurdu.

bu-tarz-benim-zeynep-öztürk-kimdir.jpgGüzelliği ve kendine has tarzıyla jüriyi etkilemeyi başaran Zeynep Öztürk Etiler 'de özel bir butik işletiyor. Yarışmaya da butiği için katılan Zeynep Öztürk , Bu Tarz Benim de hep şık giyimi ile öne çıktı.

ZEYNEP ÖZTÜRK ESTETİKLİ Mİ?

bu-tarz-benim-zeynep-öztürk-kimdir-2.jpg1983 doğumlu olan Zeynep Öztürk estetikli olmasıyla bilindi. Bu Tarz Benim kızları içinde 31 yaşında olmasına rağmen güzelliği ile dikkat çeken Zeynep Öztürk 'ün burnunda estetik bulunuyor.

bu-tarz-benim-zeynep-öztürk-kimdir-5.jpg
31 yaşındaki Zeynep Öztürk eskiden çok fazla kıyafet aldığını ve çok alışveriş yaptığı için annesiyle tartıştığını, butik açtıktan sonra rahatladığını söylüyor.

bu-tarz-benim-zeynep-öztürk-kimdir-1.jpg
İlerde iyi bir modacı olmak isteyen Zeynep Öztürk , yarışmadan kazandığı para ile yatırım yapmak niyetinde.

bu-tarz-benim-zeynep-öztürk-kimdir4.jpgVücudunda beğenmediği bir yer olmadığını söyleyen Zeynep Öztürk kendine fazlasıyla güveniyor. Bunu da Bu Tarz Benim galasında Müslüm Gürses kılığına girerek gösterdi.
bu-tarz-benim-zeynep-öztürk-kimdir-7.jpg
Bu Tarz Benim jürisinden bir çok kez yıldız almayı başaran Zeynep Öztürk , sakin görünümüne karşın son bölümde yaşattığı krizle salladı. Bu Tarz Benim 'de Melisa Şahin 'in başbelası olan Nihal ile tartışan Zeynep Öztürk 'elenmek istiyorum' diyerek ortalığı ayağa kaldırdı. Nur Bozar 'ın taktiğine başvuran Zeynep Öztürk inanılmaz bir kavga çıkarıp stüdyoyu da terketti.

bu-tarz-benim-zeynep-öztürk-kimdir-6.jpg